Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 my taky porad sledujeme biatlon
. A vzdy Andulka si neco vzpomene v okamziku, kdy je to nejzajimavejsi ![]()
Uz jsi to videla na fc, tak pro ostatni holky posilam fotku pro pobaveni
![]()
Dneska me z ničeho nic zacalo bolet v podbrisku do tohi me polil ledovy pot, trvalo to snad 15 minut, myslela jsem, že je po me. Pak jsem z toho na chvili i usnula. Je to normalni?
@Kat80 a už je ti líp? Já včera pro změnu měla migrénu, tak sem celý den seděla nad kyblikem…
@koblizeq ted uz v pohodě, ale byl to teda masakr, migreny nastesti vůbec neznam, to musi byt taky hrozny
Ahojte, mam dotaz, kdyz mate po ET/KET neschopenku, jsou nejake vychazky? A jestli ano, kolik hodin??? ![]()
@Lussyy myslím, že maximum je 6 hod denně, jak si je rozvrhneš je na tobě
@Lussyy 6 hodin za den, to si sama řekneš.. mám je vkuse od 12 do 18…
@Lussyy já měla třeba 13-19… Příště bych si dala třeba hoďku dopoledne a 5h odpol…
Holky, jsem se tak těšila na výlet a co myslíte? Malej ráno s teplotou, jsem myslela, že mi švihne
tohle je nejhorší no…
Tak to je super, od tich 12 do 18 je idealni
dekuji za odpoved ![]()
@sonci82 ja radeji v kuse celych 6 hodin
hodka dopo je pro me malo, bydlime na vesnici a nez dojedu nakoupit a obstaram pesana, chvili abych s nim byla…po prvnim ivf jsem chodila do prace a nic, ted chci byt v klidu doma… ![]()
Ahoj holky, tak já už jsem přes týden po ET, chvílemi je mi blbě od žaludku, ale jinak na sobě nic zvláštního nepozoruji. Dlouho mě to tedy vše bolelo, až skoro do pátku, ale i to už je celkem v pořádku. Na neschopence nejsem, pracuji v kanceláři a rovnou jsem šéfovi řekla, že nic tahat nebudu, tak se šetřím.
Jinak zítra mám termín MS, tak mám trochu obavu, že dorazí, ale jsem trochu nahlodaná, že si ráno udělám test ![]()
@maaarkeeet píše:
Ahoj holky, tak já už jsem přes týden po ET, chvílemi je mi blbě od žaludku, ale jinak na sobě nic zvláštního nepozoruji. Dlouho mě to tedy vše bolelo, až skoro do pátku, ale i to už je celkem v pořádku. Na neschopence nejsem, pracuji v kanceláři a rovnou jsem šéfovi řekla, že nic tahat nebudu, tak se šetřím.
Jinak zítra mám termín MS, tak mám trochu obavu, že dorazí, ale jsem trochu nahlodaná, že si ráno udělám test
Moc drřím palce ![]()