Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evule188 to bylo to první co jsem si dala, když jsem přišla domů
klíííd a pozitivní myšlení a ono to tam za pár dní bude ![]()
@Kat80 píše:
@Evule188 to bylo to první co jsem si dala, když jsem přišla domůklíííd a pozitivní myšlení a ono to tam za pár dní bude
viiid jdu si udelat slabeho turka:D dneska jsem tam lezela 3hodiny
Ahoj všem, můžu se k vám holky přidat? My začali jezdit do Natalartu od minulého týdne, mám za sebou nabrani krve a takový ten vstupní pohovor co a jak, zítra jedeme s manželem, ten na spermiogram a já 10.den cyklu na ultrazvuk a stery.. Máme v plánu IUI, už spolu máme čtyřletého chlapečka, ale teď to prostě už cca rok nejde, podle gynekologa neovuluju, takže v lednu nasadil clostilbegyt po kterém jsem dostala hyperstimulační syndrom, tak mě automaticky dal doporučení, ať jsem víc hlidana, tak jsem zvědavá jaké budu mít zítra výsledky a jak to s námi bude ![]()
@Evule188 ať se zavrtává bublinka
a kafe si dej, myslím úplně v pohodě… Sem závislak na kafi, teď to omezuju na jedno, max 2…a hodně štěstí ti přeji ![]()
@EllenTobiáš vítej
já sem asi nepatřím, páč sem se přesunula do centra na náměstí, ale něco sem v Natalart zažila ![]()
@koblizeq ja uz do Natalartu nechodim rok, co jsem otehotnela a porad sem rada chodim a sleduji uspechy ostatnich a drzim holkam palecky ![]()
@EllenTobiáš vitej a neboj, budete mit brzy dalsi mimco ![]()
Holky, myslíte, že kdyby to nevyšlo, že dostanu MS i přesto, že mam 2×4 utrogestan a 2×1 estrofem?
Holkyyy poraďte mi prosííím já jsem se zapoměla zepotat jestli si mám dát utroš i dneska večer… po KET
@Kat80 píše:
Holky, myslíte, že kdyby to nevyšlo, že dostanu MS i přesto, že mam 2×4 utrogestan a 2×1 estrofem?
Myslím, že by jsi to dostala ![]()
@Evule188 ja po et jsem jej mela.. ale brala jsem gynprodyl ( je to nahrada za utros, kdyz nebyl)
@Evule188 ja po et jsem jej mela.. ale brala jsem gynprodyl ( je to nahrada za utros, kdyz nebyl)
Omlouvam se za tri vlozeni…se mi nejak bloknul tablet a najednou to tam bylo trikrat ![]()
@Evule188 ja mela taky gynprodyl, kdyz nevysel ET, vysadila jsem a do tri dnu dorazila mrcha…
@Kat80 tak ten je pekny
ja dnes netestovala, chci to zkusit az zitra, aby byl kdyz tak patrny nejaky posun.