NATALART Plzeň

• Fotoalbum (267)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
7.3.18 12:34

@Evule188 tak to je za chvili, to utece ;) ja mela vcera prvni ultrazvuk, potvrzenou krev jsem mela 23.2. Na te prvni kontrole by mel pry byt videt gest. a zloutkovy vacek, kdyz to dobre pujde tak embryo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
7.3.18 12:35
@maaarkeeet píše:
@Evule188 tak to je za chvili, to utece ;) ja mela vcera prvni ultrazvuk, potvrzenou krev jsem mela 23.2. Na te prvni kontrole by mel pry byt videt gest. a zloutkovy vacek, kdyz to dobre pujde tak embryo ;)

ju a hele já si teď udělala testík aje uplne slaba bojim se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
7.3.18 13:20

@Evule188 v klidu, netestuj, hlavne ne takhle pres den. Pokud chces klid, zajdi si na krev jako samoplatce a uvidis zda se HCG zvysuje. Ale bud fakt v klidu, stejne s tim ted nic nezmuzes, videt jeste nic neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
7.3.18 17:38

Holky nakonec jsem si skočila na krav tady u nás a mám hcg 124 včera jsem měla 190:/ tak teď nevím co si mám myslet:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
7.3.18 17:40

@Evule188 tak to asi není dobré. Zavolej si ráno do centra, co ti řeknou, nebo si tam rovnou zajed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
7.3.18 17:57
@sonci82 píše:
@Evule188 tak to asi není dobré. Zavolej si ráno do centra, co ti řeknou, nebo si tam rovnou zajed.

zavolám tam ráno třeba se neuchytilo to jedno.. a to druhé třeba držííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
8.3.18 07:59

Tak už sem tam volala :).. prý to nemusí nic znamenat:)… že každá laborka to má jinak.. tak uvidíme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
8.3.18 17:36

@Evule188 no vidíš, tak buď v klidku :)

Já byla už v práci zase, tak jsem K. O. chovám si tu morčáka a budu koukat na biatlon :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
8.3.18 23:30

Holky, dnes 3 injekce najednou…docela mazec :( uz aby byl odber a bylo to pichani zamnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
9.3.18 11:24

@Lussyy ty brdo, no ty 3 injekce byly hrozné :(

Co musíme pro dítě vytrpět, co? To už člověk pak ani neví, jestli to dítě vůbec chce, když je tolik starosti. Jako jo, je to hezký a člověk zapomene… Já se spíš bojím toho, jaký to druhý bude, co když bude uřvaný, zlobivý…malej byl hodný, spavy dítě, fakt pohoda…uvidíme…

Každopádně už bych taky chtěla, ne že ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
9.3.18 16:14

A ty injekce jsou pořád to nejmenší!!! Nejhorší aspoň pro mě je to čekání,…na to kolik je vajíček, kolik se jich oplodní, kolik vydrží, pak do testu…atd…
My včera večer měli výjezd na pohotovost, večer sem našla na kalhotkách hnědý flek, bylo mi šíleně. Tak mě přítel naložil a jeli jsme. Vyšetřili mě, viděli jsme gestacni váček i se žloutkovým váčkem na správném místě a odpovídá to, čemu má… tak snad dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
9.3.18 16:59

@koblizeq tak hlavně, když je vše v pořádku :)

My máme dneska rychloakci, přišla jsem z práce, malej ze druziny, balíme se a vezem ho k našim, pak hned zpátky a zítra musíme oba do práce. A v neděli si pro něj zas pojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
9.3.18 23:24

@sonci82 no je to mazec, jednu jsem davala levou zadni, ty 3 a jeste musim pichat v praci jsou horsi…
Jinak ja prcka nemam, tak asi pretrpim vse.,aby se to povedlo…taky jsem zvedava, kolik foliku v utery dr. uvidi, doufam, ze dost, aby nam treba tentokrat zbyli mrazacci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
12.3.18 10:33

Ahoj holky, ja mam za sebou dnes prvni kontrolu u me dr. Predala jsem ji i zpravu z Natalu, mela jsem to tedy soucasne s preventivkou, tak mi pekne boli bricho, ale snad to prejde. Mam porad hodne velky pravy vajecnik, snad i nejakou tekutinu, tak musim byt opatrna. A videla jsem na ultrazvuku krasne blikat srdicko, tak to byla takova odmena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
12.3.18 11:24

@maaarkeeet neee, tak to je paráda :srdce: a kolikátý týden jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí