Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Také hlásím dobré zprávy, dneska poslední kontrola v Natalu, gestační a žloutkový váček a dokonce i srdeční akce
![]()
@Kat80 píše:
Také hlásím dobré zprávy, dneska poslední kontrola v Natalu, gestační a žloutkový váček a dokonce i srdeční akce![]()
supeeer.. já jsem dostala MS :/… tak mám posledního bojovníka
@maaarkeeet píše:
Ahoj holky, ja mam za sebou dnes prvni kontrolu u me dr. Predala jsem ji i zpravu z Natalu, mela jsem to tedy soucasne s preventivkou, tak mi pekne boli bricho, ale snad to prejde. Mam porad hodne velky pravy vajecnik, snad i nejakou tekutinu, tak musim byt opatrna. A videla jsem na ultrazvuku krasne blikat srdicko, tak to byla takova odmena
super ať je vše jak má být a bude určo:-).. já to dneska dostala :/… tak zítra jedu jen tak jakoby na krev a donmluvit se co dál… mám posledního bojovníka:/
@maaarkeeet @Kat80 gratuluji k
![]()
@Evule188 to je mi líto, ale asi to tak mělo být… ![]()
Já jdu zítra na roční preventivku k my gyndarce, tak to abych vzala i papíry z Natalu
@sonci82 píše:
@maaarkeeet @Kat80 gratuluji k![]()
![]()
@Evule188 to je mi líto, ale asi to tak mělo být…
Já jdu zítra na roční preventivku k my gyndarce, tak to abych vzala i papíry z Natalu
jo asi to tak mělo být no.. škoda že nevím proč se neudrží:/
@Evule188 tak to mi mrzi
a tohle se ti uz nekdy stalo? Ze se zachytil a nakonec odesel? Mozna nebylo embryjko zdrave, urcite se zadari s poslednim bojovnikem, uvidis ![]()
@maaarkeeet píše:
@Evule188 tak to mi mrzia tohle se ti uz nekdy stalo? Ze se zachytil a nakonec odesel? Mozna nebylo embryjko zdrave, urcite se zadari s poslednim bojovnikem, uvidis
Nestalo jednou jsem byla na insiminaci pak jsem měla IVF to se nezdařilo, pak jsem šla na KET dala jsem si dvě embryjka a měla pozitivní test a i krev.. ale HCG začalo klesat a dnes jsem začala krvácet… no tak nevím no snad to klapne
Myslíte že mi v NAtalu vemou krev i na toxoplasmu? Jestli nemám pro jistotu?
@Evule188 myslim, ze by to nemel byt problem, ale musis jim to rict, at to tam zadaji, to se asi netestuje automaticky.
@maaarkeeet a kdy jsi byla na transferu? @Kat80 krásné zprávy
trochu závidím, to čekání do čtvrtka je nekonečný…
@koblizeq to mas pravdu, tohle bylo nekonecnych 14 dni, navic ty myšlenky, že treba na utz nic nebude atd