Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kat80 ahoj, tak jak vcera u dr? Doufam, ze je vse v poradku ![]()
@sonci82 neboj, to bude v pohode. Kdy zacinas prvne s injekci?
@maaarkeeet bohužel doktor měl dovolenou takže musím v pondělí znovu. To mám z toho, že jsem se neobjednala, jinak bych to věděla. Dneska mi teda docela dost píchá vpravo pořád na jednom místě, snad to nic není
To má Rokyta dovolenou, co? Jsem myslela, že půjdu k němu a byla jsem u Bouseho…to jsem se toho zase dozvěděla…
To hlavní vím…
@sonci82 taky jsem takhle zacinala s decapeptylem
no nakonec mame aspon 3 kvalitni vajicka…zitra budu volat, jak to s nimi vypada, jsme na tom uplne stejne jako pri 1.IVF…
Holky, tak zatim mame vsechny 3 bojovnicky, zitra rano budu zase volat, jak to vypada ![]()
Ahoj holky, tak my jsme se právě vrátili z pohotovosti
cca v 16hod se mi chtělo hrozně na WC a zjistila jsem, že krvácím
během 1/2 hod jsem byla ještě 2×, jestli to není víc, bylo to mírnější, ale stejně jsme samozřejme jeli… Výsledek je, že mám na obou vaječníkách velké cysty, 39mm a 28mm a oba pořád dost značně zvětšené - pravý má dokonce 7×5 cm. Prasknul mi tam hematom, proto ta krev. Embryo je v pořádku, prý je čilé a velikostně odpovídá, i jsem ho viděla, tak jsem naštěstí klidnější. Cestou jsme se ještě stavěli pro Ascorutin, mám ho raději brát.
@maaarkeeet tak hlavně, když Mimi se daří!!! Drž se a odpočívej ![]()
@sonci82 to jo, měli jsme oba strach, že to bude špatné… Teď je snad už vše hrozné za mnou a budeme v pořádku oba. Už odpočívám ![]()
@maaarkeeet to jsi me vyděsila, hlavně odpocivej. Ty cysty zmizí? Nebo co s tim budou dělat?