Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@VerunkaTvoriva zítra na kontrolu držím palce. A čekám tu pak jen dobré zprávy ![]()
Dobré ránko, mně se teda honí hlavou myšlenky, bych si nafackovala!!! Jestli se může morula ujmout. Co když ne…změnit práci, nezměnit…uaaaaa…Radši se jdu pořádně nasnidat ????
@sonci82 nepremyslej o blbostech, muze se chytnou, cetla jsem o mnoho pripadech, kdy z moruly je krasne miminko ![]()
Dej si snidani a uzivej si ten pocit, ze ti po jidle jeste neni zle
, za par tydnu snidane bude problem ![]()
@Petulala86 80 tis rozhodne to stat nebude… jak psaly holky, inseminace vyjde na 500 Kc a IVF kazdy co vim mel do tech max 25 tis.
Znam plno holek, kterym se zadarilo do cca pul roku po prijeti do Natalartu. A nam taky, podstoupila jsem tri inseminace a jedno ivf (vse do pul roku) a dneska vedle sebe mame pulrocni holcicku ![]()
@sonci82 jaka knizka? Pro deticky k vysvetleni jak maminka a tatinek se rozhodli mit miminko? To by mne taky zajimalo ![]()
@Aniga pokud bys najela na FB na stránky Natalartu, tam mají asi tři fotky z té knížky…
@Aniga a vy jste měli blastocystu?
Ale mluvím na bříško, ať se mu tam líbí a je hodný ![]()
Jako už i kočárek mám vybraný
![]()
@sonci82 ta knizak je ujeta
ja nyni jsem narazila na knizku “Vis, co ma v plince mys” http://www.knihydetem.cz/…t-na-nocnik/
A to je taky mazec ![]()
Ne, meli jsme klasicky vyvinute petidenni embryo, ale nevim, jak se tomu rika a jsem lina to hledat ![]()
A co chces za kocarek? Ja jsem vybirala kocarek hrozne moc dlouho ![]()
@Aniga tak to by mela byt blastocysta…ale ja taky mela petidenni…tak uvidime…
KOcarek se mi libi tenhle:
Ale kdovi, co bude ze jo… i jsem ho videla v obchode, myslim, ze tam meli ten typ, ale bez motylku…
@sonci82 vypada na obrazku pekne, koukala jsem na nej na netu. My nakonec kocarek vybrali v Praze v Malviku a pak jsem koukala na slevy a koupila v akci. V Plzni totiz bohuzel je pro mne maly vyber ![]()
@Aniga tak já jsem de facto nenáročný člověk
Jen prostě chci nový kočárek. Co jsem mela s malým kočárek, tak klasický čtyřkolek a ten je u našich schovaný, na případný ježdění tam…
Zachvilku mám vychazky, tak půjdu do obchodu a koupit si listovku ![]()
@sonci82 ja jsem puvodne chtela kocarek z druhe ruky, pak tedy novy a nakonec jsem si vybrala novy Britax go big a rozhodne nelituji… kocarek preci jen pouzivam kazdy den a investice se mi vyplatila, jsem max spokojena ![]()
Jinak jsem taky nenarocna, je mi lito vyhodit penize za drahe znackove obleceni a vse vybiram spise v akci ![]()