Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aniga meli to rychle a to nez me uspali, tak volali anesteziologovi, ze bude dalsi cisar.tam sem malem jeste cekala, ale kdyz to byl kratky zakrok, tak to stihnul
@Jiřinkka Drž se, chce to čas a ono to preboli! Buď s lidma, co tě mají rádi a rána se zahoji a miminko si vás najde… Loni sem prožívala to samé:( pomohla mi rodina, kamarádi a práce na zahradě…
@koblizeq dekuji.ja uz bohuzel taky vim jake to je. stalo se mi to uz pred 10 mesici.to me taky moc lomaha manzel, je proste nejlepsi a pak malej
@Pear84 a je to kolikátý cyklus? když sem mluvila s embryoložkou a ta mi doporučovala vložit obě dvě, tak sem se zarazila, ale u nás jak už je to třetí pokus, tak jsme do toho šli ![]()
@Jiřinkka drž se a pokus se usnout. Zítra už budeš s manželem a brouckem malým ![]()
všechno preboli. ![]()
@koblizeq my mame teprve druhy… no a nam se to snazi spise vymluvit. ![]()
@Pear84 tak druhý půjde do mrazáku
a jdete na vložení třetí den?
@Pear84 @koblizeq holky a nám tenkrát embryolozka řekla, ať dáme dvě (byl 1.cyklus IVF). Tak jsme dali dvě a pak na krvi byl na ní Švabek naštvaný, že nás připravila o pokus. Naštěstí to už nebylo třeba.
@Jiřinkka držím se moc na tebe mysli. e a určité to bude příště v pořádku. Jsi moc statecna. ![]()
@Pear84 nám taky embryolozka radila dát jen pri et po jednom.
Holky zapomněla jsem vám říct že mi ket dělal dr Bouše. Když sem čekala na pokoji tak sestra jiné pacientce že dr Rokyta dnes nebude na sále. Tak ve mě zamrazilo. Ani na sále jsem si nebyla jistá jestli je to Švabek nebo Bouše. (Ne představil se)
. Ale jinak s výkonem jsem byla zpokojena, dal si záležet nemohl se dostat na místo kam by chtěl, tak zavadel jeste jednou a s nakou pomuckou co roztahuje delohu. Vse mi vysvetloval. Měla jsem dřív strach ať Bouše nemám ale byl fajn, kort na sále mě přesvědčil ze je na svém místě. Jinak jsem 6ty den po ketu a zatim myslím že pohodě. Jak se bude lamat druhý tyden bude to drobet o nervy.
![]()
@koblizeq jo bohužel. Chtěla jsem prodloužení ale nic by pak nezbylo. ![]()
@Pear84 držím ti palecky ????a dali jste jedno nebo dvě? My už JSME 8.den po ET…a moc věříme, že se drží…