Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@koblizeq děkuji Tobě držím pěsti.
U nás to nějak dopadne
Nakonec jedno tam je a druhé je nanuk.
@Jířa-jiřka mám pocit jako před ms, tak se modlím, aby nedorazila…sem dost nafoukla, nejradši mám na sobě tepláky ????a co Ty?
@Jířa-jiřka @koblizeq holky mate muj obdiv, ze netestujete..ja zacala uz 4 den
jinak mne Bouse prines stesti
uz se tesim na testy
@Pear84 at se mu u tebe libi ![]()
A co tehulky? Co novyho? Ja uz par dnu citim nepravidelne pohyby..slaby, zadny kopani, citim to tak tlumene, asi tou placentou..tak snad se to zlepsi..porad delam kontrolu angel sounds-em
velky utz mam az od pondeli za tyden, jede se mnou i manzel, uz idim, jak budu zase vyklepana
jinak jsem pribrala krasne 3 kilca a pupek se pekne zvecsuje, mam sice potvrzenou holku, ale podle toho, jak mam pupek spis dopredu to nevypada
jinak se furt celou noc budim, prehazuju z boku na bok,3× na wc a obcas mne budi i bublinkovani ![]()
@koblizeq @Jířa-jiřka to je jasný že se.mu tam líbí. Pan Svátek mi ho tam poslal. Překvapil me. Docela milej. Jinak vcelku v pohodě. Drzim pěsti oboum.
![]()
@romik0013 ahoj, u mě zatím všechno dobré. V pondělí jsem byla na ultrazvuku a zatím vypadá vše dobře.
prďolka roste až moc rychle
pohyby cítím už tak 2 týdny, ale nepravidelně. Někdy ani celý den nic. Ale možná je to placentou, mám ji na přední stěně. Marně vzpomínám jak to bylo s malým, ale myslím, že to celé těhotenství taky nebylo nijak výrazné. Na další ultrazvuk jdu 9.8. Po dovolené, tak se doktora na to musím zeptat. Jinak mám nahoře 3-4kg, ale břicho obří. A trpím nespavostí. Přes den bych spala a v noci se probudím a čumím 3 hodiny do stropu ![]()
@Pear84 @koblizeq @Jířa-jiřka a budete dělat test nebo to necháte až na krev do Natu? Už se těším na dobré zprávy ![]()
@Mako17 nevím zatím to vůbec nechci hrotit. Snazim se to vůbec neřešit.
Zatím netestuji.
@koblizeq já zatím nic ale čekám přelom týdne mi bude hryzat cervicek jestli mrcha přijde nebo ne. Testit nechci ale kdo ví tt mám koupené. Uvidíme.
@romik0013 snad mi taky dr Bouše přinese štěsticko nebo štěstíčka. ![]()