NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
17.7.17 09:24

@luciiin no tebe si radsi ani nepredstavuju :mrgreen: ja doufam kocarek do 15000 i kdybych pro nej mela jit do nemecka :mrgreen: skoda, ze neumim nemecky, na nemeckych e shopech jsou ty ceny neskutecny..ale co pak s reklamaci, ze :think: hele, mohe znama ma dvojky a nemela od zacatku mleko, umos si. predstavit cenu umelyho mleka pro 2 :mrgreen: jim ale hodne pomahaji rodice, co mne se bohuzel tykat nebude..takze musim postahovat nejake inskruktazni videa, copak s tim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
17.7.17 09:38

@romik0013 kamarádka si kupovala Teutonii v Německu, někde za hranicema a asi ani problém neměli…rikala, ze v CR ho pořizovat prostě nebude, za ty prachy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
17.7.17 09:46

@romik0013 ha ha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
17.7.17 09:48

@sonci82 taky se rozhodujem, jestli nezajit nekde kousek za hranice.. @luciiin :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
17.7.17 09:49

@romik0013 kočárek počítám cca 25 tis. autosedacky 3500,– jedna. Ale už se moc těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
17.7.17 09:50

@romik0013 ja uz taky koukala na německý eshopy, ale houby co tomu rozumim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
17.7.17 09:51

@luciiin neboj,ty budes urcite kojit minimalne tak 2 roky :mrgreen: holky ja budu muset zajit do prahy do hm tady tehotensku modu zrusili a ja uz nedopnu zadny kalhoty :zed: ani pod briskem..a koukala jsem na jejich stranky a maji tam fajne dziny, aspon jedny musim koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
17.7.17 10:39

@romik0013 coze, jeste jsi nosila klasicky kalhoty?? Ja naposledy ve 13tt, pak uz jsem skocila :mrgreen:, nemohla jsem dopnout a ani pres zadek pak uz neco nenarvala 8o
Ja jsem si objednala kalhoty, sukni a 3/4taky z www.gregx.cz a jsem spokojena. Sukne a 3/4taky jsou super, kalhoty jsem musela nechat zkratit a jsou na muj vkus dost siroke, ale material na vsem super za tu cenu :palec:
Pas je udelany do gumy vzadu s takovou vsuvkou, jde tedy jeste na knoflicek zvetsit nebo zmensit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
17.7.17 11:08

@Aniga no nosim jeste, mne jde vsechno do bricha, ale jak mam vsechny dziny skinny, tak uz jsou mi fakt tesny..tak tam kouknu.. yla jsem v lidlu a koupila jsem body, mikinku a kalhoty, ale vse 62-68…jeste mely 50-56,ale toho moc nechci, kdyz nevim hak bude velka a jak bude rust :think: priste spis vemu jeste vecsi az od pul roku..je to moc pekny a vypada to kvalitne..body jsem koupila s dlouhym rukavem, ale nevim jestli jeste nepojedu.pro kratky rukav :mrgreen: i kdyz oni to tam asi mivaji casteji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
17.7.17 11:15

@romik0013 V tom Lidlu na miminka je to poměrně často, já jsem se rozhodla, že kvůli tomu ještě počkám, snad to zase na podzim budou mít, nyní mi to vše přijde spíše letní varianta.
Ty mini velikosti taky zatím nemám, včera jsem si kupovala i tuším 72, jsem se podívala kdy mimi do toho doroste a zjistila jsem, že to právě bude mít další rok na léto… (je to bodíčko bez rukávů) a když to vše bylo za 25-29 Kč, nekup to :lol:
A kdy máš termín porodu? Mne to spočítali na 18.10 a druhý na 20.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
17.7.17 11:31

@Aniga jo? Tak to je dobre, ze to maji casto :mrgreen: jinak sem se uz chystala po 2 teplacky jeste :mrgreen: mrli tam mit i spaci pytle, ale nevidela jsem je :think: ja to mam kousek, chodim tam nakupovat dost casto, tak to tam jeste zkouknu..chci aby melo neco lepsiho k doktoru a pro navstevy a na doma neco za par korun :mrgreen: nekde sem cetla, ze mam na den pocitat se 4 bodyckama 8o tak jsem se trochu lekla :mrgreen: termin mam zatim 6.12…ty to uz mas za chvilku :mrgreen: jdes na predporodni kurz? Ja od zari..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
17.7.17 11:41

@romik0013 ja mam doma susicku, takze oblecku moc mit nebudu, kdyz dojdou, hodim do pracky a do susicky a za tri hodiny je vse suche a pripraveno :)
Chtela jsem chodit na cviceni, to jsem v tom vedru vzdala a neprihlasila se :?. Predporodni kurz je u nas jen na dve lekce a tusim az v 36 tt. Jeste ani nejsem rozhodnuta, zda tam pujdu a nebo ne… ale asi jo. Ono to jde zvladnout i bez kurzu, ale pry je zase poznat, ze kdyz na nej jdes, vis jak dychat pri porodu.
To je krasne, budes rodit na Mikulase :mrgreen:. To ja pocitam s tim, ze uz pujdeme s kocarkem na rozsviceni stromecku u nas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
17.7.17 12:05

@Aniga no tak ja pocitam, ze to budu mit driv :mrgreen: tak na lochaci jsou 2 druhy, jeden na vic lekci a ten druhy na 1 lekci delsi..ja se prihlasila na ten delsi, stejne nemam na neschopence co delat :mrgreen: tenhle tyden se chystam na tehotenskou masaz :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
17.7.17 13:11

Na Lochotín jsem taky chodila a bylo to o ničem. Měla jsem ten krátký kurz a můžu říct, že kdybych to neměla zaplacené, tak už bych po 1.lekci nepřišla…ale možná se to už změnilo, uvidíš.

Jinak holky, já toho na malého měla šíleně moc. Teď už to hrotit nebudu. Jen pár kousků. Něco ani neměl na sobě. Autosedačku jsem koupila v bazarku a kočárek taky. Dvojkombinaci a to byla použitá jen hluboká korba, sporťák byl ještě zabalený. Přišel mě na půl co z obchodu nový (po pravdě, já chtěla nový, ale manžel tvrdil, že jsou to vyhozené peníze - a musela jsem mu časem dát za pravdu) a teď v něm pěkně odvozim i druhé. Takže u nás nakonec největší výdaje byly za um. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
17.7.17 13:18

@Kacka Koci věříme, ale bojím se neúspěchu… a ty si byla také na tom 4luzkovym pokoji? My byli na ET, 2 embryjek ????a žádný v mrazáku nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí