Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@koblizeq je mi to hrozně líto. Moc jsem tomu věřila! Třeba odstupem času se ještě rozhodnete jinak. Vím, že ať napíšu cokoliv, tvoje zklamání to nezmirni. Moc mi to mrzí.
Jinak já se ptala, zda utrogestan zabrání nebo zpozdí menstruaci a prý ne.
@Jiřinkka dodrzela jsem sestinedeli. Myslm, ze neni dobré si zbytecne něco,,zavlect",kdyz je telo citlivé ![]()
@koblizeq Je to nespravedlivy
tolik by jsem vam to vsem prala
ale verim, ze to prijde, kdyz to budes nejmin cekat
a kdyz by si se teda rozhodla pro dalsi pokus, vymen CAR…
@Jiřinkka Ahoj, já byla na revizi v lednu a má gyndarka mi řekla ze po třech týdnech mužem soulozit, ale jen s kondomem a po 6 týdnech normálně naostro ![]()
Ahoj holky byla jsem včera na pohotovosti a dostala jsem 2 injekce a větě div se žádá zatím OK uvidíme po práci, mám hnutou celou spodní pater podle RTG. pokud se to vrátí musím na neschopenku a na neurologii. Jinak včera v 5 večer se uracila dorazí MS mám to počítat dnes 1 DC nebo včera. Bolest jsem si se zadama užila dost ležela jsem po 4 protože me nenechali na kase ale musela jde vybalovat palety zboží. Dneska volán do natalartu a budu se objednavat na utz
@moncaz pocitej včera jako 1dc
Tak hlavně, ze už dorazila… Teda to mas v práci blby, ze když te viděli, tak te nechají vybalovat zboží..mate malo zaměstnanců? Hlavně, at te to netrapi moc dlouho ![]()
@moncaz mne rikali v Natu, ze do 20hod pocitat ten den jako prvni MS, pokud dorazi pozdeji vecer, pocitat prvni den az ten dalsi ![]()
To si tedy uzivas, jsi fakt statecna, ze jdes do prace v tomto stavu…
@moncaz me zase rekli at pocitam az ten dalsi den jako 1 dc, ale ja ten prvni den spis jrn spinila.
Tak sna se zada zlepsi, nema nekdo v okoli bederni pas? Ten by mohl pomoct.
@moncaz tak snad to pomuze.me rekli v natu, ze asi do jedne odpoledne se pocita jako 1dc, ale jinak az dalsi den.kdyz tam zavolas, tam ti to povi a naplanuji
@moncaz jo mne taky rekly, ze po odpoledni se pocita jako prvni den az nasledujici..ale tam ti to reknou..
@moncaz me též natalattu řekli ze když ms dorazí po 13hod tak je 1dc následující den.
Jinak holky jsem 11den po ket test negativní
a začíná mi hnedouckej výtok. Asi se nepovedlo ![]()