NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
24.7.17 13:06

@Aniga jeeej,tak ja na to kouknu :mrgreen: dekujem :hug: ja jsem holky po velkym utz..vse je ok, sice mi u toho. mackal bricho jak blazen a uplne jsem citila to teplo, jak tam jde na chudinku moji :zed: zapomela jsem se zeptat kolik meri, ale ma 379gramu :mrgreen: akorat e picnu, protoze je natlacena zadeckem nadol, nozky furt stisnute u sebe, takze nic nevidel, takze nemam holku potvrzenou :zed: doufam, ze ve ctvrtek na gynde bude pekne roznozena :mrgreen: ted radsi nebudu nic kupovat :mrgreen: :mavam: @luciiin co pohyby? Ja uz citim docela dost i pres den, i vecer..ale zase zadne obr kopance..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
24.7.17 13:09

Holky tam kdo pak si prvni pripadne rekne, tak bude mit ten kod ;)
@romik0013 uzivej si male kopanecky, ja uz nekdy docela zamzikam, jak radne kopne a zavlni se brisko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
24.7.17 13:11

@Aniga taky jsem právě rozdíl nenašla :nevim: a jj v nejbaby ho stále zdarma mají, jen mi nehraje ten název a myslím, že i cena je trochu jina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
24.7.17 13:15

@romik0013 super, že je vše v pořádku. Co přítel? :D
Jj, cítím, ale možná se mi občas taky s něčím spletou :D Me to dost hralo i při tom prvním screeningu. Dal ti fotku? A u koho jsi byla? Já jdu zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
24.7.17 13:18

Www. nejbaby. cz/p/fusak-combi-extra-zimni-3v1-emitex-rukavnik-zdarma/#56840
Jsem vzala tento…a rukavnik si muzes vybrat i v jine barve. To pisi dole v textu.
Cenove myslim, ze uz delsi dobu je to tam stejne.
Nebo na www.detskyraj.cz/…novych-pecek je k tomu polstarek z pecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
24.7.17 13:20

Holky a ja teplo vubec necitila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
24.7.17 13:21

@luciiin no mazel, se mnou sel, ale nejak ho to nenadchlo :mrgreen: moc tam toho nevidel, ale ja teda jsem taky moc nerozumela :mrgreen: akorat cevy jem videla dobre, protoze je to modre a cervene :mrgreen: jo a chodidlo zespoda :mrgreen: fotecky mame 5 za stovku, celkom ujdou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
24.7.17 13:22

@Aniga ja jo, jak ho trochu nadzvedl,tak.jsem to teplo zacitila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
24.7.17 13:54

Holky ten zimni fusak vyuziji asi jenom pres zimu, co? Jinak jsem nasla prima stranku babylife.cz,maji tam i mantinely, nebesa, zavinovacky, kojici polstar v jednom motivu :mrgreen: ho, mate uz kojici polstar? A nasla.jsem tam fusaky, i emitex, ale. i tuto znacku, taky je nastavitelny..akorat vemu neutralni barvu, at neni jak kolotocar :mrgreen: Zimní kombi fusak 3v1 Babytex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
24.7.17 13:59

@romik0013 vlastně manžel :D
A mohla sis nechat udělat i 3D fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
24.7.17 14:05

@luciiin jo,on udelal 4D fotky a jednu klasickou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.17 14:18
@koblizeq píše:
Ahoj, tak včera potvrzeno, že 3 ivf nevyšlo: ( náš doktor tam nebyl, tak se musíme na srpen objednat a domluvit se, co dál…jestli čtvrtý pokus nebo minimální stimulaci…nebo už nevím…každopádně kazime statistiky…

@koblizeq dnes potvrzeno z krve hcg 0 :,( byla jsem dnes u Bouseho tak jsme si povídali ze u mě bude nejlepší podstoupit laparoskopii kuli endometrioze. Ale mám se ještě domluvit s Rokytou. Tsk se mám objednat po menzes. Tsk to nechám až na září. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
24.7.17 14:23

@Jířa-jiřka achjo : ( to mě mrzí, že to nevyšlo… My v pátek mluvili se švábkem. A taky přemejšlíme, co dál. Náš doktor je rokyta, tak přemejšlím, na kdy se objednat. Všechny vyšetření máme, víc už nejde udělat. Tak jestli jít do jinýho centra, což můj přítel odmítá. Nevim, co dělat, jestli zkusit minimální stimulaci nebo rovnou v září nebo v říjnu jít do 4. pokusu. Sme oba totálně zlomený : ( za 3 měsíce mi je 36…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
24.7.17 14:29

@romik0013 aha, tak za 4D fotky je to super cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
24.7.17 14:34

Holky, budu moc držet palce do dalšího pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí