Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@romik0013 tak u nás malý počet spermii a pohyb dopředu žádný…jen se točí dokola
po 3mesicnim brání vitaminu se mu zvýšil počet z 5ti mil na 10mil…tot vše…
Super, ze se prcek hýbe, je to zábava ![]()
@sonci82 a co teď s tím? Můžete podstoupit inseminaci nebo musíte na IVF?
@Mako17 na genetice nám bylo řečeno, ze iui možná stačí…v Natu nám řekl, ze to zkusime třeba 2× a pokud nic, raději ivf. V Natu udělají i podrobnejsi rozbor, ale az v den odběru na iui. Tak jsem se ptala Švábka, co když tam vyjde výsledek horší, ze by to na iui nestačilo, když se to bude dělat az ten den…takže bychom to mohli stejne jednou zkusit a jinak rovnou umělý.
Tak znám spoustu lidi, kterým iui bylo k ničemu…ale taky znám lidi, kterým stačilo jedno iui. Verim v to u nás…snažím se tomu věřit…nechci si pichat injekce
![]()
@sonci82 aha,tak to jo. Hlavně, aby se to zbytečně netahlo a pak to dobře dopadlo. A IVF můžete hned další cyklus po IUI? Se ptám blbě, viď ![]()
@Mako17 jo, to já vůbec nevím, jak se dál postupuje…co je potřeba, nebo není…co se bere, nebere…
@Aniga Ahoj, já měla 58 velikost nejmenší a bylo to akorát tak na první měsíc. 62 jsme rovnou přeskočili a šli rovnou na 68. Takže radim dokupovat podle potřeby, dneska se to dá. A kdy ti do toho doroste se nedá říct, malej má v 11 měsících 92 a kamarádky malej v půl roce 80. Zaleží jak jste stavěný vy. My jsme obří ![]()
Ahoj holky zdravím, tak MS stále nikde ale včera se mi asi zablokovaly záda v právo dole u kyčle a nemůžu se ani hnout jen chodit a ležet. A to musím dneska do práce, pracuji v normě jako prodavačka, tak tam dneska asi umřu. Vedoucí řekla když kolegyně včera odpadla ze nás někde píchne a už nejdeme do prace a me konci v srpnu smlouva, tak se bojím jít narodit. Tak mi držet palce at to preziju ![]()
@moncaz držím palce. Obávám se že asi budeš muset jít marodit, ale aspoň snad vedoucí uvidí že si opravdu ko ![]()
@ koblizeq ahoj, jak se citis? Doufám, že je vše v pořádku. Dnes jsi 10.den?
@moncaz tak to me mrzi.to musi strasne bolet.vim jake to je.jak pise hanka, mozna budes muset jit opravdu marodit, pokud to bjde hodne bolet
@moncaz tak to ti nezávidím. To musí být bolest. Kup si v lékárně Guajacuran, je bez předpisu a skvelej. Manžel si bloknul bederní na jaře takovým způsobem, že po týdnu v posteli ho odvezla sanitka na neurologii na injekce a kapacky. A tohle nám pak doporučila neurolozka. Tak ať je brzy po bolesti.
@moncaz jezis chudak
to ti to v tom natu pekne rozhodili..normalne to mas pravidelne? Si brala nejake hormony?
Holky, ty hormony a vedra nas znici…
mne vcera mimino v brisku tancovalo snad cely den a celou noc. Uz jsem vecer byla tak rozhozena, ze to nedam, ze tehu je priserny stav… dneska rano jsem se probudila a zase je mi fajn
jen tim horkem se mi zda, ze se vraci to svedeni a zase zacinam opuchavat ![]()
Dneska rano jsem se skoro rozervala, mam pocit, ze jsem zase u nas v byte videla svaba…to uz tady kdysi byl, cely sidliste zamorene, strikali vsechny panelaky, akorat u nas ve vchode jsem mela svaby akorat ja… coz se nesmysl. takze se od nas odstehovali, par let byl pokoj a pokud najdu dalsiho, zase budu vypadat pred ostatnimi jako „spindira“…pritom to musi byt zavlecene pres stupacky vsude
.