NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
28.10.17 21:39

@sonci82 Ja vim, ze je desne brzo. A po tyhle dnesni epizode mam fakt strach. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
28.10.17 22:26

@Zikynka hele,jestli je zahnizdeny a chce u tebe zůstat, tak jo tohle nerozhazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
29.10.17 10:47

@Zikynka tak co, je ti dneska lépe?

Holky a kde jste tehulka romik, mamina Aniga ;)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
29.10.17 11:30

@sonci82 Ahojky, lip mi je, dekuju :) Jak se dari tobe? Co ty prsa, lepsi? Mne se docela nafoukly…ale to je asi taky po tom gynprodylu, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
29.10.17 11:35

@Zikynka tak to je dobře!
No já se cítím celkem ok, prsa už nejsou tak strašný…a věřím, že prcek se ve mě drží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
30.10.17 09:18

Ahoj holky, tak jsem vcera prvne pichla gonal a dobry, dala jsem to v pohode :) akorat na me vlezl nejaky chcip, tak mi neni zrovna dvakrat dobre :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
30.10.17 09:44

@Lussyy super,vidíš jak jsi šikovná:) ono to nakonec není, jsem pak taky zjistila ;) tak ať je ti brzy dobre. Chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
30.10.17 09:53

@sonci82 jj chodim, mam odpoledni…dva roky nic, ani ryma a kdyz to nejmin potrebuju, tak to prijde…no ono mi nic jineho nezbylo, kdyz jsem se zeptala pritele, jestli mi to pichne, tak ze ani nahodou, ze nesnasi jehly a nemuze to ani videt :mrgreen: A jak ty? Vse v poradku :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
30.10.17 10:08

@Lussyy ten muj nema rad ani kdyz mu berou krev, takze u me nic jineho nezbyvalo, nez si to pichat sama…on musel vzdy chodit vedle, aby to nevidel..pak rikal, ze to nemuze ani videt, ze si jako ublizuju :D Tak mu rikam, ze za to muze on :D :D :D hihi, ve srande samozrejme :D

Jo ja dobry…byt na neschopence je fajn :) Sice si obcas rikam, ze jsem do prace chodit mela, ale nakonec si rikam, ze mam doma aspon klid. Tak uvidime. Prsa mi boli trochu mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
30.10.17 10:17

@sonci82 jj to ja jsem taky rikala, ze si budu muset vybrat nejake bolestne, ze za to muze on :lol: trosku se ale urazil, i kdyz jsem si delala srandu :lol: ja nemam tezkou praci, tak doma zatim nebudu, doma bych se asi unudila…nejake volno si vezmu az bude odber a zavedeni prcka a pak se uvidi :) hlavne aby se te prdolka drzel a o vikendu aby byly // ;) budu cekat pozitivni zpravy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
30.10.17 10:49

@Lussyy to ja prave jsem porad na nohou, nervy, skladani zbozi…takze doma pohoda…nejhorsi je, ze drepim u netu a hledam darky na Vanoce, tak se budu muset zacit krotit :D
Dneska jsem dodelala sipkovy sirup, tak jsem zvedava, jake to bude. A pujdu si chvili cist. V jednu prijde malej, tak pojedem pak do Natu pro listek na penize a rovnou to pak odvezu do prace, tak budem odpoledne cestovat po Plzni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
30.10.17 15:22

Ahoj holky, tak sem nevydržela a volala sem do centra:) a 3. den máme pořád krásných 12 embryjek:) tak ve středu nám vloží šampiona:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
30.10.17 15:24

@koblizeq Tak to je super zprava!!Jsou to bojovnici! Ve stredu at ti vyberou toho spravnyho a nejlepsiho! Moc drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
30.10.17 15:57

@koblizeq teda, to je krásný! Držím palce ať se vše vyvede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.17 19:06

@koblizeq to blahopřeji a budu držet palce ať ti zavedou šampiona. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat