NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
2.11.17 14:34

@sonci82 normálně by to bylo ještě brzo, ale při ivf je to asi jinak no. Ale tak pořád to ještě není jistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
2.11.17 14:37

@Hanka_S_V nevydržela jsem, zkusila… Budu čekat, zda se něco ještě změní nebo zajedeme do starých kolejí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
2.11.17 15:11

@sonci82 Neeee. Ale vem v potaz, zes mela tridenni, tak ma treba trosku zpozdeni oproti me…a taky nebyla ranni moc…dej tomu jeste sanci. Myslim na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
2.11.17 15:32

Holky, ja vzdy lezela na tom velkem pokoji na ctyrce a ticho jak v hrobe 8o :?, chtela jsem si povidat o ostatni nikdy :,(, takze tam probehlo trapne ticho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
2.11.17 15:34

@romik0013 ti to nedalo a koupila sis primo aniball? Ja po sve zkusenosti bych do nej nesla, jen jsem se stresovala s tim obyc balonkem. Porod jsem ve finale mela rychly i bez nej a nastrih neboli (neboli ani siti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
2.11.17 16:11

@Aniga mne říkala kamarádka, že byla na tom 4luzaku a že si tam s holkama normálně povidaly a pak že i chlapi se bavili. To já vůbec nezažila. Při odběru tam dvě ženské měli chlapa a bavili se spolu. A když jsem pak byla na transferu tak jsem tam prisla a všechny 3 holky seděly na židličkach u postele, žádná prevliknuta…tak já se šla prevlict, lehla jsem si a pohoda. Měla jsem tam chlapa a tomu bylo blbe, že tam se mnou je, když ony jsou samy…a stejně všechny 3 šly na odběr, tak pak přicházely a chrapaly… Jako kdyby se nektera před tím měla k tomu se bavit, nebrNila bych se, ale když tam sedí jak nevím co, cumi do mobilu, tak já se vnucovat nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
2.11.17 16:12

@Zikynka nemám tam ani náznak ničeho…myslíš, že ranní moč je lepší? Já v to stejně nevěřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
2.11.17 16:37

@sonci82 Ja myslim, ze ranni moc je lepsi, je koncentrovanejsi, tudiz vic hormonu ve vzorku. A fakt mas mrnouse kdyz se to tak veme o dva dny mladsiho plus jsi byla den po me. Nadeje si myslim jeste je…Kazdopadne moc drzim palce :hug:

Mne furt poboliva bricho a navic je mi ted trochu blbe od zaludku…snad nedorazi mrcha :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
2.11.17 16:50

@sonci82 u tebe je brzo, dej mimiskovi šanci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
2.11.17 21:01

Jsem se drobet uklidnila a i před manzelem jsem test utajila :) My se stejně připravujeme na to, že to nevyšlo… Po takový dobe, že by se na nás usmálo štěstí…

Jsem si pustila film Křídla Vánoc a manzelos už vytuhnul :-D přemýšlím, čím se zítra zabavim…musím nafotit nějaký věci po malým a dát to na prodej. A když bude hezky, půjdem nekam ven odpolko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
2.11.17 22:50

@sonci82 nene :,( :hug: nesmutni… :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
2.11.17 22:51

Ahoj holky, tak dnes jsem byla na kontrolnim ultrazvuku…doktor videl 7-8 foliku velikosti 8-10,5 mm a okolo par malych…zvysil davku gonalu na 175 a pridal Cetr. V pondeli jeste kontrola a ve stredu nebo ve ctvrtek odber :) @Zikynka potichoucku gratuluju, vypada to nadejne :palec: @sonci82 neves hlavu, dej prckovi cas, drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
2.11.17 22:55

@Aniga no mam od zname z druhe ruky pouzivany s kondomem, za rozumnou cenu..no jako, mam problem ho tam narvat vyfouknutej :mrgreen: pak jsem ho nafoukla jenom na 18cm a ani mi nesel vytlacit :mrgreen: doufam, ze se to zlepsi..sem tam uplne stahnuta, je videt, ze mala niksm nepospicha a jeste se nic nepripravuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
2.11.17 22:56

@Aniga a jak jde materstvi? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
3.11.17 07:31

@romik0013 hlavně se s tím balonkem nestresuj ;) Porodis i tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí