NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
4.11.17 12:54

@sonci82 tak zkus jeste zitra :* no to muj muz byl optimista, i kdyz to nevyslo, az mi s tim lezl na nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
4.11.17 14:58

@romik0013 vám to nevyslo na poprvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
4.11.17 15:41

@sonci82 nene,meli jsme nejake inseminace, pak ivf, jedna supr blasta k zavedeni a 3 mrazacky, ale zmrazene spolu..nevim proc, ale ja tomu poprvy moc neverila,prislo.mi lepsi, kdyby to zmrazili a udelali az ket..preci jenom ta zatez na telo po stimulaci, vzdyt se z toho ani nestihlo vzpamatovat a uz melo mit dalsi zatez v podobe tehotenstvi…nerikajic o tom, ze cely transfer byl na ho*vno, musel si klestemi roztahnout hrdlo, bolest jak svine, napoprvy mu zustalo v pipete, no chudinka moja to nemohla prezit :zed: kdezto u ketu vse probehlo hladce, takze jsem byla mnohem optimistickejsi a vyslo to ;) gaky to byla posledni moznost, kdyz uz mrazacky nebyli a nebyla jsem presvedcena o tom, ze bych sla podruhy do celeho ivf..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
4.11.17 18:21

@romik0013 jej,tak jsi měla takové trápení :(
Já byla od začátku optimistická asi až moc, když jsem viděla, jak ho tam pěkně soupnul, jak to bylo vidět na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
4.11.17 18:23

Manžel tady zrovna čte neco ó Babe Radnické, jak pomohla neplodným párům apod… A že jak má málo spermií, tak naopak se doporučuje sex každý den kolem té ovulace, že pauza obden není pro to dobrá… :think: :lol: se z něj picnu…takže on počítá, že nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
5.11.17 09:13

Krásnou neděli holky :)

U mě na testu víc bílo než v Alpách…no nic :D se oklepem a půjdem dál. Už jsem naobjednala z lékárny nějaké vitamíny a přípravky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
5.11.17 09:19

@sonci82 :hug: me zacaly vylezat bedary a bolet bricho, tak myslim te zitra dopadnu stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
5.11.17 09:22

@Hanka_S_V no já už si říkám, že nám se přece nemůže tak poštěstit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
5.11.17 09:27

Jsem dokonce četla, že jedna holka měla krev pozitivní a // se jí ukázaly až asi 3 dny po krvi…

Mně poboliva bricho, tak budu doufat, že to aspoň normálně dostanu a nerozhazelo se mi tělo…
My se ještě valime v posteli, malej si hraje s Legem, nedělní pohoda :) Od včera máme řízky, tak jen udělám kaši a je to :)
Maly v lednu k narozkám dostal vstupenku do Techmanie, tak si říkám, že už bychom tam měli jít, než propadne :) tak možná po o pujdem, stejně asi to sluníčko nevyleze ani dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
5.11.17 09:34

@sonci82 u nas vcera vylezlo, ale dnes to nevypada. My dnes mame jet na obed ke tchyni a ja asi poslu jen muze s malym. Male se v noci furt budil revem, nevim proc, ted tu radi, tak jsem ko a pujdu spat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
5.11.17 09:37

Ahoj holky, mrzi mi, ze se vam asi nezdarilo, ale dokud nedorazi ms, tak neni upne hotovo, ne? :think:
@sonci82 vy byste sli na dalsi pokus, nebo nechate prirodu chvili pracovat samotnou?

Mne test zesilil, tak uz doufam, ze se nic nepo…po tom vsem, co mame za sebou. Zitra do caru na krev…
Mejte hezkou nedeli a neveste hlavu, neni vsem dnum konec :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
5.11.17 09:40

@Zikynka jsem ráda, že aspoň tobě to vyšlo, tak se drž :)

No jako já pochybuju, že samo se zadari…stejně musíme čekat ne? Další pokus až za 3mes, nebo jak to v Natu dělají?? Kdybychom aspoň měly mrazacky, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
5.11.17 09:55

@sonci82 Dekuju,jsize hodna. Asi 3 mesice se musi cekat…aby se telo dalo do normalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
5.11.17 18:34

@romik0013 davam ledove obklady a pak zase masiruji v horke vode… delam vse, co mi reknou a prebytky mleka davam do mrazaku… uz tam mam cca 5litru :mrgreen:, ale to pri spotrebe mimi neni ani na tyden :oops:
Fotku Andulky poslu, az budu na pc…nebo pokud se mi to podari pres tablet tak za chvili 8)
Jinak dneska jsme byli koupit nausnicky.. ma krasne motylky s bilym a ruzovym kaminkem ;) :srdce:
A zblaznili jsme se… v prosinci bude svatba :hug:, uz je vse zarizeno, ale bude to jen mini obrad jen pro nejblizsi rodinu ;) bez svatebnich satu, ale prstynky mame objednane :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
5.11.17 18:39

Tak tady je nase princezna Andulka… fotecky jsou stare asi tyden, zitra ji uz bude 1 mesic :srdce:
Holky, bojujte a nevzdavejte to… stoji to za to udelat pro to maximum :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital