Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucy92 Bud se embryjko implantuje a nahlodalo nejakou cevku…a to bych ti prala.Nebo ms, ale nebudem nic privolavat. Kazdopadne neprestavej s utrogestanem. Drzim palce!
A taky doufám, že když jsem vysadila Gynprodyl, tak to brzo dostanu ![]()
Dobre ranko, jsem si plánovala jak si zajdu do bazénu, tak nepůjdu nikam, mrcha se rozjizdi ![]()
@sonci82 tak to máme nastejno
manžel mi říkal do telefonu, ať nejsem smutná. Já mu říkám že nejsem, že jsem to čekala
ani jsem mu neříkala že jsem zkoušela v pondělí test.
Volala jsem ráno do NAtu, tak v pátek jdu na krev kvůli tomu vyšetření průchodnosti a mám být nalačno.
@Aniga no,ze strii mam teda strach, ale mozna spis vecsi, jestli se mi ta kuze stahne, to bricho mam fakt neskutecny
koupila jsem si poporodni pas, vemu si ho uz do porodky, snad neco pomuze..jinak mazat budu dal hned poporodu, tam je to riziko strii vecsi nez pred porodem, jak to bricho rychle splaskava…nejak zacinam mit bobky
mam uz 2 den v noci menstruacni bolesti, snad jaou to poslicci..a teda drobet tlak na konecnik, ale prisuzuju to aniballu..nekrvacim, malou citim, mozna az moc, tak zatim nestresuju
ale radsi doplnim tasku, kdyby neco..cim dal, tim vic mi dochazi, ze za chvilku fakt rodim ![]()
@Zikynka Dobré ráno, dneska už je to v pohodě žádný špinění jenom mám trochu bolest v podbřišku. Děkuju. Zkusím test zítra nebo v pátek. Na krev jdu v pondělí.
@Lucy92 to je dobra zprava! Mimi se asi zavrtavalo
At najdes // ![]()
@sonci82 Jo,uplne v pohode, diky! Bricho uz neboli a citim se uplne netehotne ![]()
Jedem jeste na par dni na Sumavu, nez nastoupim do prace. Doufam, ze malymu horsky vzduch pomuze, co je ve skolce furt taha rymu…tak uz nevim.
A jak ty se mas?
@Zikynka na Sumavu bych taky jela, ale to pocasi
Ja celkem dobry, sice jsem porad jakoby zdrcena, ale snazim se na to moc nemyslet, no… a uz tu ctu knizku od Gallový.