Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já myslím, že to uteče…bude půlka listopadu, Vánoce a budem vítat nový rok ![]()
@koblizeq no to na vás budu myslet. Už aby to klaplo. Je na čase! ![]()
Holky tak et bude zitra, mame jednoho sampiona se 4-mi bunkami, jednoho 3-bunecneho a jednoho 2 bunecneho…tak snad to klapne s tim nejlepsim ![]()
@romik0013 neboj se, samotny porod neni tak hrozny jak se doctes
, behem chvilicky na nej zapomenes, ja si plno detailu uz vubec nevybavuji nebo to mam trochu zkreslene a pry to bylo jinak ![]()
Horsi dle meho je sestinedeli, treba par dnu po porodu jsem brala dost zle… brecela jsem v porodnici a pritom tam na mne vyli vsichni moc hodni, ale to je pry normalni ![]()
Mne do konce sestinedeli zbyva tyden, tak doufam, ze se mi da do normy to kojeni… to je pro mne ocistec, mleka mam na dvojcata
a odsavani je fakt des.
A co aniball, myslis, ze ti pomaha se pripravit?
Dneska jsem byla na prvnim IUI, jsem 12 DC a folikul byl 21 mm, sestřička mi pichla otvirelle a pak IUI, kdy myslite, že dojde k ovulaci, když byl folikul už takhle velký?
Ahoj holky, všechno s vámi prožívám a proto se musím podělit. Dneska sem 9.den po ET a odpoledne sme to nevydrželi a testli. A druhá čárka je tam ![]()
Takže namesti má něco do sebe, co
Já už rikala, že kdyby to ani podruhý nevyšlo, tak bych na třetí šla tam, no… Jak to tam vypadá cenově?
@sonci82 @romik0013 děkuju: )je to ještě dlouha cesta… teď jsme platili cca 27 tisíc..a dalších 5 za zamrazeni
@Aniga ja si to vubec neumim predstavit vsechno
doufam, ze kdyz mi nepraskne voda, tak rozeznam kontrakce od poslicku
ale uz bych chtela, aby byla v poradku venku, kdyz se v noci vzbudim a necitim ji, hned sebou musim hejbat aby se pohla, mam jeste vecsi strach nez na zacatku…jo aniball, nevim. jestli me nejak pripravuje, ale dnes sem dala 23 a konecnik me bude bolet jeste 2 dny, jakej to je tlak
a to by jsem se rada dostala na 28 aspon, ale. nevim nevim ![]()
@koblizeq teda,to je skvělá zpráva. Ani nevíš, jak jsem ráda, že se na vás po tom všem usmalo štěstí. Tak držím pěsti i nadále. Prostě ta změna kolikrát pomůže psychice opravdu hodně ![]()
@koblizeq Gratuluju. A doufam ze se za par dni budu radovat jako ty.
@Pavao1 a kdy máš v plánu testovat? A jsi po ET nebo ket? Moc držím palecky, aby to klaplo ![]()