Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak Hycosy je za mnou. Bylo to v pohode a vejcovody jsou oba pruchozi ![]()
@Hanka_S_V Tak to je bezva! A jak jsi to snesla, dalo se to vydrzet?
@sonci82 @Zikynka mě to nebolelo vůbec, nejvíc mi na tom štvalo to čekání
Dávaj preventivně dva čípky na bolest a musíš tam pak skoro hodinu čekat než zaberou, mezitím jsem se akorát stresovala
Samotnej zákrok byl rychlej, cca deset minut. Cítila jsem jen zavádění toho zrcadla a vytírání dezinfekcí, to bylo spíš nepříjemný, trochu to tlačilo. pak zavádění katetru jsem necítila vůbec, možná i díky tomu že mám za sebou jeden porod, tak není čípek tak pevně uzavřenej. To kdyby mi neřekl, tak ani nevím že tam je
Pak tu tekutinu někdo psal že cítil, tak já taky vůbec. Pak jsem tam musela hodinu ležet na pokoji a chodili se ptát jak mi je. Až pak když asi odezněly ty prášky, tak nastoupily jakoby slabší ms bolesti.
Chci Vás tady povzbudit. Dnes jsem 12dní po Ketu a byla jsem na krvi a Hcg mám 300
. A jeste pridam vcerejsi ranní test.
@Pavao1 nevím,jestli vidím ducha nebo ne?? Ale každopádně, hlavně když HCG máš vysoký
Gratuluju ![]()
@sonci82 jj ke tam duch. Jsem to fotila po ránu a přítel umelem světla. Ve skutecnosti je slaba carka. A dekuju.
Holky dotaz, v utery deme na spermio, kdy mam manzelovi ulevit? V patek nebo az v sobotu? ![]()
@Jiřinkka asi uz v patek…
A jak je to u nás. V pondělí sem začala spinit, tak mě to vyděsilo. Šla jsem v úterý na krev, hcg 173 a dneska po kontrole po dvou dnech 470…tak máme radost
A moc věříme, že se to bude dál dobře vyvíjet…
@koblizeq super.jen tak dal.ted uz bude jen a jen lip.no ja premyslim, jestli stihmeme jeate v prosinci ivf.opu by melo byt na konci vamoc a transfer asi 31.teda podle toho kdy to dostanu.ted sem to dostala o dva dny driv a predtim o dva dny dyl.tak jestli v natu budou vubec pracovat
@Jiřinkka vím, že loni měli zavřené laboratoře na začátku ledna…