NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
21.11.17 15:15

@Jiřinkka To mi moc mrzi :( A co MESE/TESA? Do toho by manzel nesel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
21.11.17 15:16

@Jiřinkka nebo jaka je vlastne pricina manzelovo azoo? vi se? Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
21.11.17 15:26

@Jiřinkka to je mi lito :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
21.11.17 15:33

No operace by mozna byla teda nejspis, ale vubec nevi jestli by tam nejaky spermie byly, kdyz normalne neni uz ani jedna. musime na urologii zkusit se domluvit s doktorem co mysli, jestli by ta operace mela smysl nebo ne a pak uvidime. azospermie mel diky nizke hladine testosteronu.kdyz zacal brat testosteron, tak se spermie vzpamatovaly, ale pak je to pry znici mi rekla dneska v laboratori.jen nechapu proc nam to nerekli driv a mohli sme zamtazit treba vic davek, kdyz jeste byly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
21.11.17 15:37

@Jiřinkka jejda,to je mi líto :( Snad bude ještě nějaká naděje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
21.11.17 15:44

@Jiřinkka to je mi líto, ale úplně bych tu operaci nezavrhovala. Nám rovnou řekli, že šance, že manžel bude mít nějaké schopné spermie je vlastně nulová. A nakonec nám oplodnili všech 12 vajíček z čehož zůstali 3 embrya a ještě máme zamrazene 4 dávky. Kdyby jsi chtěla vědět něco blíž, klidně mi napiš zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
21.11.17 15:54

@Jiřinkka Taky bych se určitě ještě zeptala urologa-androloga. Manžel má taky azoo, ale z jinýho důvodu, vypadalo to beznadějně. No a máme jednoho sviště a druhej snad v pořádku na cestě a ještě máme zamraženo 5 dávek. Je to smutný, ale pokud nějaká šance ještě je, tak bych to nevzdávala…minimálně se optat spec.dr. Držte se oba! Jinak taky kdybys potřebovala vědět víc, písni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
21.11.17 16:01

@Zikynka dekuji.k urologovi chodime pravidelne. stejne tam musime, tak se ho zeptame.ke komu chodite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
21.11.17 16:23

@Jiřinkka Dr. Mrkos ve FN, clovek si na nej pocka, ale je ohromnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
21.11.17 16:28

@Zikynka tak k nemu chodime taky, ale ne do fakultky, ale jeste jeden den je v jine ordinaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
21.11.17 16:30

@Jiřinkka jo,myslis k Chaloupkovi na Lochac? :) Tam.jsme byli taky.Tak asi nikoho lepsiho neznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
21.11.17 16:41

Mrkos je fajn, u něj jsme taky byli :) Hlavně moje ségra je sestra na urologii, na lůžkový části, tak nám to tam vždy domluví :) Že tolik jsme nečekali, jinak je to tam šílenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
21.11.17 16:42

@Zikynka jj presne tam.ten je nejlepsi.tak tam asi v pondeli zajedeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
23.11.17 18:33

@Jiřinkka nevzdávejte to :)
i my jsme opět na začátku, dneska mě pustili z nemocnice, jsem po revizi, mimi se přestalo vyvíjet.. nevím, kde najdu sílu na další cestu… a kdy vůbec budeme moc začít…Čtu si o tom, jak je dobrý si odpočinout, hodit to za hlavu, soustředit se na něco jinýho, ale to u mě nějak nefunguje, za celý dva roky se mi tohle nedaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
23.11.17 18:50

Ahoj holky, takhle vypada muj test 12.den po ET…nic moc, ale slaboucka carka tam je, tak uvidime, co krev :) zatim jsem realista a neraduju se, ms nedorazila, tak se zitra ukaze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí