Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jiřinkka To mi moc mrzi
A co MESE/TESA? Do toho by manzel nesel?
@Jiřinkka nebo jaka je vlastne pricina manzelovo azoo? vi se? Ach jo…
No operace by mozna byla teda nejspis, ale vubec nevi jestli by tam nejaky spermie byly, kdyz normalne neni uz ani jedna. musime na urologii zkusit se domluvit s doktorem co mysli, jestli by ta operace mela smysl nebo ne a pak uvidime. azospermie mel diky nizke hladine testosteronu.kdyz zacal brat testosteron, tak se spermie vzpamatovaly, ale pak je to pry znici mi rekla dneska v laboratori.jen nechapu proc nam to nerekli driv a mohli sme zamtazit treba vic davek, kdyz jeste byly
@Jiřinkka jejda,to je mi líto
Snad bude ještě nějaká naděje ![]()
@Jiřinkka to je mi líto, ale úplně bych tu operaci nezavrhovala. Nám rovnou řekli, že šance, že manžel bude mít nějaké schopné spermie je vlastně nulová. A nakonec nám oplodnili všech 12 vajíček z čehož zůstali 3 embrya a ještě máme zamrazene 4 dávky. Kdyby jsi chtěla vědět něco blíž, klidně mi napiš zprávu.
@Jiřinkka Taky bych se určitě ještě zeptala urologa-androloga. Manžel má taky azoo, ale z jinýho důvodu, vypadalo to beznadějně. No a máme jednoho sviště a druhej snad v pořádku na cestě a ještě máme zamraženo 5 dávek. Je to smutný, ale pokud nějaká šance ještě je, tak bych to nevzdávala…minimálně se optat spec.dr. Držte se oba! Jinak taky kdybys potřebovala vědět víc, písni.
@Zikynka dekuji.k urologovi chodime pravidelne. stejne tam musime, tak se ho zeptame.ke komu chodite
@Jiřinkka Dr. Mrkos ve FN, clovek si na nej pocka, ale je ohromnej.
@Zikynka tak k nemu chodime taky, ale ne do fakultky, ale jeste jeden den je v jine ordinaci
@Jiřinkka jo,myslis k Chaloupkovi na Lochac?
Tam.jsme byli taky.Tak asi nikoho lepsiho neznam…
Mrkos je fajn, u něj jsme taky byli
Hlavně moje ségra je sestra na urologii, na lůžkový části, tak nám to tam vždy domluví
Že tolik jsme nečekali, jinak je to tam šílenost…
@Zikynka jj presne tam.ten je nejlepsi.tak tam asi v pondeli zajedeme
@Jiřinkka nevzdávejte to ![]()
i my jsme opět na začátku, dneska mě pustili z nemocnice, jsem po revizi, mimi se přestalo vyvíjet.. nevím, kde najdu sílu na další cestu… a kdy vůbec budeme moc začít…Čtu si o tom, jak je dobrý si odpočinout, hodit to za hlavu, soustředit se na něco jinýho, ale to u mě nějak nefunguje, za celý dva roky se mi tohle nedaří…
Ahoj holky, takhle vypada muj test 12.den po ET…nic moc, ale slaboucka carka tam je, tak uvidime, co krev
zatim jsem realista a neraduju se, ms nedorazila, tak se zitra ukaze…