Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zikynka my sme meli pust prvni tri mesice a po screningu sme pak pomalu zacli
Ahoj holky, tak dneska jsme vyrazili do nemocnice, spineni bylo silnější a děsilo mě
To. Jsem 5+1 a máme gestacni vacek, hcg roste ukazkove…mám narizeny klidovy režim..a máme první foto našeho bobanka ![]()
@koblizeq Moc gratuluju, já si tím spinenim taky na začátku prosla a teď po druhém screeningu vše ok, akorát ten hematom s kterého jsem krvacela je tam pořád… ale nemá vliv na miminko a to je nejslavnější. Takže taky pořád klidovy režim… Moc ti držím palečky, a věřím že budete taky úplně v pohode
![]()
Holky vsem tehotnym moc moc gratuluju, pekne se to rozbehlo
a ostatnim preju at se jim to co nejdriv povede ![]()
@koblizeq Tak hlavne ze bobek dobre prosperuje a je v poradku.Ty hlavne odpocivej a nech praci na ostatni ![]()
Holky ja uz asi 5 dnu sotva lezu. Nevim, jestli je to mozny, ale uz ted se mi nejspis natahujou nejaky ty delozni vazy, boli to jak cert a dost mi to omezuje. Vrazi se mi to i do zad-beder, takze fakt vyzivny.Mela jsem to tak minuly tehotenstvi pred porodem, ale ze to zacne takhle brzo jsem teda fakt necekala. Doufam, ze je vse v poradku, ve ctvrtek jdu na kontrolu… ![]()
@Jiřinkka píše:
@Zikynka my sme meli pust prvni tri mesice a po screningu sme pak pomalu zacli
Diky, urcite pockame, ted ani pro tu bolest neni nalada… ![]()
@Zikynka to se ti roztahuje deloha.me to take na zacatku docela tahalo, ale slo to
@Jiřinkka no doufam, ze je to k tomu.Ale zarazi mi ta intenzita, rano je to dobry, ale postupne ores den se to zhorsuje a pak neujdu ani par kroku, jak to silene boli. Hysterka nejsem, bolest snasim dobre, ale todle je mazec! ![]()
Ahoj holky, jsem 8 dni po ET a mam pidi dusika
snad bude silit, zkusim zase v utery a uvidim ![]()
Holky, všem kterým se zadařilo moc gratuluji a buďte na sebe opatrné. A doufám, že ta vlna úspěchu bude pokračovat i nadále ![]()