Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@koblizeq to je mi lito
Hlavne se drz!!! A ja verila, ze vam zmena centra pomuze… ono se to rika, vid, hod to za hlavu, ale copak to jde?
Ja dneska byla pred praci na kratke prochazce u Bolevaku, bylo krasne, jen dopoledne jeste chladno, ale uzila jsem si to. Vyfotila par fotek a pak mi volali, ze jestli nechci, tak do prace nemusim, ze to zvladnou a beztak jsem mela mit jen kratkou smenu, takze super den ![]()
@Lussyy na krev jdes zitra? Nejakou smouhu tam vidim, tak kez by ![]()
@koblizeq to me moc mrzi.je to tezke, ja to zazila dvakrat. kdyby sis chtela popovidat, tak mi klidne napis soukromou zpravu.drz se
@Lussyy to je škoda
my jdem na imuno 3.1.
Holky, když jste byly po Ivf a nevyšlo, nemely jste v dalším cyklu nějak větší bolesti při ovulaci? Já teď dva dny byla docela vyřízena z toho, jak mi bolelo břicho ![]()
Holky, komu tady nevyšlo ivf a měli jste v dalším cyklu větší problémy kolem ovulky? Já v ut myslela, ze budu mít zánět mocaku…do toho byla určitě ovulka…včera jsem si vzala Ibalgin a dobrý. Dneska supr, jsem 18 dc a odpo byl sex a od tý doby zas mě bolí břicho
jestli nevíte někdo?
@Jiřinkka děkuju
misi se ve mě pocity…je to trochu lepší dneska. V centru mám domluveno, že se tam v prosinci zastavíme na konzultaci. A co nejdřív se do toho pustíme znovu…Obdivuju ty, co to hodí za hlavu a dají si pauzu…
@sonci82 ja mivam nekdy pri ovu velke bolesti i normalne. Zkusenosti s ivf nemam, ale je asi mozne ze jeste doznivaji nektere hormony a diky tomu je silnejsi ovulace.
Ahoj holky ![]()
Jak mam miminko, nestiham sem moc chodit a tak se ztracim v tom, jak jste na tom…vsem tehulkam moc gratuluji a ostatnim drzim palecky ![]()
Ja porad bojuji s tou laktaci, piji matovy caj a doufam, ze prestanu odsavat a snad se to ustali…vecer jsem si zkousela z bradavky vystourat bilou tecku (ucpany mlekovod) a akorat to dopadlo tak, ze nocni kojeni bylo s primesi krve a bradavky a prso boli dal…tak nevim, zda jsem to dostala ven nebo to bylo zbytecne muceni ![]()
Andulka je moc super holcicka, krasne spinka a vse jde tak, jak ma
,jen mame sisatou hlavicku (preferuje jednu stranu), tak jsme zacaly chodit na rehabilitace- je to super, dozvim se, jak s malinkou cvicit a co by uz mela zvladnout v jejim veku ![]()
Ahoj holky, sice se sem koukam po ocku, ale stale sleduji, jak se vam dari. Moc mi mrzi, ze se @koblizeq @Lussyy nezdarilo
Ale urcite neni vsem dnum konec a nekdy se to musi zlomit. Drzim palce dal!
My meli uz min. tyden
,ale dle gyn.je prcek trochu mensi…a furt se s nim nemuzu domluvit na terminu poceti.Bere poceti ode dne transferu a ne OPU
Tak mozna proto…
Holky, tak sme byli dneska u urologa a rekl co sme si mysleli, ze by do operace nesel.tak nasadime znovu injekce a nechame to zatim byt a za nejakou dobu mozna budeme resit adopci
@Zikynka dekuju
jj jdeme dal a snad priste se zadari, musime tomu verit a neztracet silu a nadeji
udelali jsme si s pritelem radost a objednali si pod stromecek novou mikrovlnku s sestym smyslem a kavovar na mnamozni kaficko, takova naplast za to, ze to nevyslo ![]()
@Lussyy to je dobře, že jste si udělali radost
u mě se nálady střídají ve vlnách, chvilku dobrý, že to zvládnu, pak zase bulím a přemůžeme mi beznaděj…a kdy se pustíte do dalšího pokusu? Promiň, ale nepamatuji si, jestli máte mrazáčky..
Chtěla bych ještě v prosinci zvládnout konzultaci, co dál…