Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@koblizeq super,tak přeji ať je již uspesne
Kolik máš zamrazeno?
Já mám asi ovulaci, začlo mi odpoledne bolet břicho jak na ms a trochu mám výtok…tak na to musíme dnes skočit ![]()
@sonci82 tak hezký večer ![]()
Máme zamrazeny 3 blastocysty… doktorka byla názoru, že není na co čekat…že mi utlumi moje vaječníky a začátek února bude transfer…
@koblizeq Ja vim. Jestli si dobre pamatuju tak ty jsi byla na et 1.11 a ja prave 3.11 Tak jsme to meli kousicek od sebe. A vim jak si psala ze spinis a cokoliv jsi napsala tak jsem to cetla.
Jsem jak na houpacce dva dny dobre a pak pul dne spatne. Nejvic me na tom stve ze do centra se mame objednat az po dvouch nebo spise po trech cyklech. Ze to cekani je dlouhe. A to jeste nam mozna budou delat genetiku a imunologii tak dalsi cekani a predstava ze na dalsi IVF pujdeme skoro za pul roku. Neni moc valna.
Tento postup co budes mit jsem nikdy neslysela, ale v centru vi co delaji.
@romik0013 jee, po dlouhé době jsem sem mrkla. Moc gratuluji
hezky si ji užívej tak rychle to uteče.
Mmj. My už uzlíček taky máme doma. Byla jsem opět 14dni hospitalizována pro masivní krvácení a nakonec se přistoupilo k sekci. Takže od 30.11. jsme 4.: Brouček měl 50cm a 3260g…a nakonec jen o 16dni dříve
@Mako17 gratuluji k miminku
,tak to je krasna vaha, my taky jsme byli o 14dnu drive a pritom to slo prirozene
,tak to budou krasne Vanoce s miminkem…ja sena to uz moc tesim ![]()
@Aniga děkuji, budou to krásné Vánoce a teď to bude vnímat už i starší syn. Ale my jsme ten nejkrásnější dárek už dostali, viď.
@koblizeq děkuji. Holky, pevně věřím, že příští Vánoce jsou vaše
![]()
Holky, urcite se vam to pristi rok povede… ja jsem to takto mela minuly rok, Vanoce negativni testy a v lednu jsem sla na IVF.
Posledni menses jsem mela presne na me 30 narozky a po den po narozeninach jsem zacala pichat injekce
,takze jsem si miminko dala k narozkam ![]()
pristi rok budete mit taky mimco pod stromeckem
![]()