NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5447
4.1.18 20:38

@Lussyy co to vůbec je? To ani neznám…

Hrůza, jak se na vše jen čeká a čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
4.1.18 20:44

@sonci82 neco jako lepidlo, pri transferu by se bobek mel prichytit k delozni stene…je tu o tom i mala diskuze a pak jsem neco cetla i na modrem konikovi, stoji to asi 3000 a v NATU to taky delaji…slysela jsem o tom nekdy pred 14 dny, tak patram, patram :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.1.18 20:45

Moc děkuji za info. Na embryoglue jsem se ptala doktora, ten mi řek, ze to nemá velký význam, tak jsem to hned zavrhla. Jinak problém nemáme žádný, snažíme se přes 2 roky. Spermiogram výbornej u me taky nic, tak nevíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
4.1.18 22:43

@pajas1986 my spermio jednou dobry, jednou horsi…u me nic nenasli.Taky do toho nejspis nepujdu, kdyz na to ohlasy moc nejsou, drzim palce, at vam to vyjde :) my jedeme v utery na imuno a genetiku, to bude zase nekonecne cekani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.1.18 08:37

Taky držím palečky, at Vám to co nejdříve vyjde. My jdeme do Natalartu ve čtvrtek pro injekce - snad to není tak hrozný, jak všude píšou. Já brala 3 měsíce clostil a utroš a bylo mi po tom celé 3 měsíce blbě, jak po kocovině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
5.1.18 09:07

@pajas1986
Neboj, injekce jsou v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.1.18 14:11

Holky, chci se jeste zeptat, jak to vlastne probiha? Uz tu hodne pisete o injekcich, tak jste uz v tomhle zkusene ;)
Pujdeme tedy na konzultaci, kde se podepisou doklady pro pojistovnu a po schvaleni jsou jeste nejaka vysetreni? Odber krve nebo tak neco?
Vim, ze nam doktor vse rekne, ale chci byt uz dopredu trochu informovana ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.1.18 14:37

@maaarkeeet Ahoj, já jsem tedy v úplném začátku, nejdřív jsem chodila na imunologii, kde nám brali krev a manžel spermiogram. Poté jsme přešli do CARU, kde nám opět vzali krev, manžel už nemusel na spermiogra. Dále jsem přišla ještě další den na stěry a ultrazvuk. Poté mi dali domů papíry k prostudování, jak to celé probíhá a další papíry k nadstandardním výkonům, které nejsou hrazeny pojišťovnou a co vše zlepšují. Nyní mám termín ve čtvrtek, kde mám sdělit, pro jaké nadstandardy jsem se rozhodli a můžu se na vše ptát. Také již dostanu injekce a nějaké léky a rozpis, jak vše brát…to je vše co ti k tomu můžu zatím říct :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.1.18 15:47

@pajas1986 děkuji moc. Ja uz prave par vysetrenich za sebou mam, tak mi zajimalo, zda budu muset nekam bezet dal. Hlavne kvuli zamestnani, resim zda to oznamit, ci nikoliv prave dle ruznych odchodu k lekarum na vysetreni :roll: a abych taky byla osobne trochu informovana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
5.1.18 15:54

@Lussyy a vám budou dělat genetiku i imuno najednou? To máte fajn :) Jen zas měsíc čekat na výsledky… :( To je nejhorší, to čekání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
5.1.18 15:55

Holky, já když čekala až si budu moci začít pichat injekce, tak má dorazila asi o týden později, to bylo hrozně super čekání…jak já byla nervózní, ufuf…teď už bych píchala s klidem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
5.1.18 15:57

@maaarkeeet já když začala pichat, tak jsem akorát byla i s malým doma na OCR, tak to bylo fajn..pak jsem byla 2× na kontrole před OPU. A v den OPU jsem si nechala napsat neschopenku a byla doma do testu. Uvidím jak to bude příště. Hlavně jsem byla fakt nervózní a bála jsem se, tak jsem raději byla doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
5.1.18 16:02

@maaarkeeet mám pocit, že mi asi dělal utz cca 5 dní před začátkem cyklu, jestli je vše vevnitř ok. Tak vyšetření už asi máš všechna za sebou, tak budeš jen čekat na píchání. A tady jsem už dostala injekce domu…bylo schváleno pojišťovnou…pak jsem čekala na ms…4.den píchání jsem šla na utz a pak asi 8.den píchání na utz..a 11. Den jsem byla na odběru vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
5.1.18 16:17

Potrebuji poradit, 15.1. se jdu domluvit na ivf, musi u toho byt i partner- třeba kvuli podpisu žádosti na pojistovnu? Nerada bych tam kvuli tomu šla znovu. Myslíte, že se to da vsechno stihnout do konce ledna, abych neprosvihla další měsíc a mohla si zacit pichat injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.1.18 17:54

@Kat80 Ahoj my byli na 1 termínu, tam nám vzali krev, na další termín jsem musela přijít kvůli ultrazvuku a stěrům v půlce cyklu, za týden jsem si volala na výsledky a teď po měsíci jsi pujdu pro injekce a léky, byly vánoční svátky takže to taky trvalo kvůli tomu déle. Taky vše musí schválit pojišťovna, takže chvíli to trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí