Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Držím palce… já jdu teď volat jelikož mám týden opožděné MS a test negativní… tak chci jít na ult
@sonci82 máme 3 mrazacky a vložit si necháme jen jedno…takhle budeme mít víc pokusů. A i když to nevyjde, s čím člověk musí počítat, tak půjdeme do 5. pokusu…Prostě to nevzdáme ![]()
Ahoj holky, dnes jsem po 7. dnu stimulace Gonalem, ráno mi bylo úplně na zvracení a celý den se mi motá hlava. Od pátku si píchám také Orgalutran a Clexan. Je to časté??
@pajas1986 já tohle neznám, stimulovala sem takhle 4×, jen mi pobolivalo břicho, jak byly zvětšený vaječníky…Tak zavolej do centra…
@koblizeq Já tam byla v pátek a zítra jedu zase na ultrazvuk. Nechci plašit a volat tam, aby to nebyla nějaká blbost.
Ahoj holky, drzim vam vsem palecky… jste statecne, nevzdavejte to ![]()
(Palecky drzi i nase Andulka)
@Aniga píše:
Ahoj holky, drzim vam vsem palecky… jste statecne, nevzdavejte to
(Palecky drzi i nase Andulka)
ta je krááásnáááá.. kéžbych to dostala a pak mohla na KET
@Evule188 no ja mam jeste v Natalartu pet embryi… chteli bychom jeste jedno mimco casem…ale zaroven tam nechci nechat ani jedno embryo..ale kdyz by se chytli vsechny, tak sest deti fakt ne…tak bohati bohuzel nejsme ![]()
@Aniga píše:
@Evule188 no ja mam jeste v Natalartu pet embryi… chteli bychom jeste jedno mimco casem…ale zaroven tam nechci nechat ani jedno embryo..ale kdyz by se chytli vsechny, tak sest deti fakt ne…tak bohati bohuzel nejsme
Chápu ![]()
já tam mám tři tobě se to povedlo na poprvé? Tak pak ten zbytek můžeš darovat? nebo myslíš že ne?… Tak hrozně si přeju aby mi to vyšlo a teda vše co čekají ať už na dvě // nebo na KET nebo IVF no prostě na cokoli ať to vše vyjde… vím jak je to čekání stresující nooo
@Evule188 ano, povedlo se nam to napoprve…meli jsme velike stesti
. Darovat bohuzel nemuzu, na darovani musis projt nejakou prohlidkou uz asi pred odberem a ja bych asi stejne neprosla…mam atopicky ekzem a myslim, ze by mi stejne vyradili z tohoto duvodu ![]()
Ale pokud to jde, je to urcite lepsi reseni nez to, ze se emrya znici…takto vis, ze udelali radost jinym budoucim rodicum…
Ja jsem si vzdy myslela, ze jsem daleko siroko jedina, kdo nemuze otehotnet a kdyz se o to clovek zacne zajimat, zna v okoli plno lidi… ale zatim to kazdemu vyslo, takze holky nezoufejte, dockate se ![]()
@Aniga beru jedno embryo
Ba neeee
jen tak na odlehčení…dcera jedné kolegyně už byla takto 2× darovat, ale na náměstí a stejně se to vozí do Německa…nebo to davaj Nemcourum tady, nejspíš…
To čekání je nejhorší…když si vezmu, že malý byl hned, bez zadnyho přemýšlení, pomalu neplánovaně…njn, ale to jsem taky byla pomalu o 10 let mladší ![]()
@Aniga píše:
@Evule188 ano, povedlo se nam to napoprve…meli jsme velike stesti. Darovat bohuzel nemuzu, na darovani musis projt nejakou prohlidkou uz asi pred odberem a ja bych asi stejne neprosla…mam atopicky ekzem a myslim, ze by mi stejne vyradili z tohoto duvodu
Ale pokud to jde, je to urcite lepsi reseni nez to, ze se emrya znici…takto vis, ze udelali radost jinym budoucim rodicum…
Ja jsem si vzdy myslela, ze jsem daleko siroko jedina, kdo nemuze otehotnet a kdyz se o to clovek zacne zajimat, zna v okoli plno lidi… ale zatim to kazdemu vyslo, takze holky nezoufejte, dockate se
Já pořád čekám včera jsem vyžunkla flašku vína:D červeného abych si to vyvolala… ale zejtra jdu na ult co se děje
Ahoj holky, prosím nevěděly byste o nějakém dobrém andrologovi nebo urologovi v Plzni? První IVF nám nevyšlo, tak se chystáme na druhé, ale stejně bych radši, aby se to povedlo přirozeně, ale bohužel manžel má oligoasthenozoospermii, tak nám nedávají velkou šanci. Ráda bych se na to zeptala odborníka, zda to nejde nějak vyléčit. Bohužel v Českých Budějovicích jsme registrovaní od září, ale pořád mají plno. Díky. Snad Vám nevadí, že jsem se ptala tady.
Ahoj holky, co doporučujete pro podporu ženy? aby se fakt povedlo?
jednou za čas dělám změnu v doplňkách, ted jsem se rozhodla, že zůstanu u fertility, gynexu a pupalky, ještě bych něco brala k tomu, brala jsem nosifol, ale zkusila bych zase něco jinýho, když mi poradíte?
vím, že jste mi toho radili hodně, ale už je to dávno a já si všechno nezapsala
poraďte prosím ![]()