Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 jo, papir mam taky, vyplnene jen jmeno, zdr. pojistovna a ty davky Gonalu, ostatni je zatim prazdne. A jak to bylo rozhodnute rychle, tak mi nenapadlo tohle projit a vecer jsem koukala, ze se tam vyplnuje datum atd. Mam tam zatim tuzkou napsany datum a cas pichnuti, jeste tam dopisu stranu vpichu ![]()
@maaarkeeet No já jak jsem v ordinaci vždy v šoku z té hromady injekci, léků a všeho možného, tak mě až doma napadne spousta otázek, na co se ptát. Budu si to muset psát. Já si pro aplikaci vždy na mobilu nastavila budík, abych náhodou nezapomněla ![]()
Holky, je toho dost no…já když tam pak šla asi 3 dny před OPU, tak vlastně mi dal už domu ATB, Gynprodyl…jsem měla plnou tašku ![]()
Já píchala v 8 večer…a když jsem pak měla pichat s Gonalem i Cetrotide, to byly muka…jsem se takovou dobu rozmyslela, než jsem pichla
Já jsem taky píchala v 8 večer, to je tak nejlepší čas. 4 dny jsem měla i 4 injekce, to byl masakr ![]()
Holky moje… tak já jsem to nedostala ještě a čekám na KET hmmm a včera sem byla na gyndě a mám cystu a prej by měla prasknout až přijde MS… tak snad
@pajas1986 to jo, ja se nastesti ted hodne ptala kamosky na takovy ty blbinky okolo, mela IVF na podzim tak si vse pamatovala. Ja totiz byla ted na prvni konzultaci k IVF, kdy jsme se meli teprve zacit rozhodovat a kdyz jsem rekla, ze mam akorat termin MS tak jsme se na rychlo rozhodli a domluvili, ze tedy hned jdem do toho a zacnu stimulovat
ani jsem se moc nerozmyslela, ale ono je to asi tak nejlepsi.
Ahoj.. Dnes jsem byla u Boušeho, delal mi kultivaci a a od te doby trošku krvacim.. Je to normalni? Nikdy jsem po vyšetření nic takoveho neměla, tak trosku divím? ![]()
Holky, já bych už taky chtěla jít zase do tohoto kolotoče…se snad nedočkáme
Kamarádka co normálně otěhotněla v době, kdy já píchala, tak je už skoro ve 20tt… Aspoň to s ní prožívám
A už se těším, až budu vozit a že půjdu pochovat miminko do porodky ![]()
@sonci82 dočkás se, nebuj nic
5.2. je už brzy, to si jdete pro výsledky, viď
už druhý den bastim estrofem a pátého taky kontrola a bude ket…bych si tak strašně moc přála být těhotná!!!
@maaarkeeet do protokolu sem nepsala nikdy nic a nic mi neřekli…
Ahojky holky.. tak MS se mi dostavila dnes ráno objednala jsem se do NAtalu a ona mě objednala až na 9.2? Mě vždy dfoktor říkal že třeba 3 až 4 den na ult… co si mám myslet mám tam zavolat?