Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evule188 3. 4. den máš ale ještě ms ne? to se na utz nechodí, to max. nahormonální profil. Na utz se chodí až 12 DC. Jdete na iui?
@Hanka_S_V píše:
@Evule188 3. 4. den máš ale ještě ms ne? to se na utz nechodí, to max. nahormonální profil. Na utz se chodí až 12 DC. Jdete na iui?
Ahojky jdu na KET
já myslela že chce vždy během MS vidět zda je vše ok?? Já jsem na první IVF jezdila na kontrolní ult během MS
@koblizeq píše:
@Evule188 a ket budeš mít v nativnim cyklu?
Ket právě po těchto MS… dneska ráno jsem to dostala
Ahoj holky, tak jsem byla dnes pro výsledky na imunologii a mám vše v pořádku. Manžel má ten spermiogram de facto stále stejný. Každopádně 22.2. jdu do Natu na další konzultaci, jupiiii. Tak snad v březnu by mohlo být píchání ![]()
@sonci82 tak to jsou super zprávy
březen je za chvíli…
My dnes na utz, vše v pořádku a příští čtvrtek 15.2.Jdeme na ket…
@koblizeq píše:
@sonci82 tak to jsou super zprávybřezen je za chvíli…
My dnes na utz, vše v pořádku a příští čtvrtek 15.2.Jdeme na ket…
Držím oboum palce, já jedu v pátek na ult.. tak snad budu mít také KET brzy:-)
Ahoj holky, tak dnes si jedeme taky pro vysledky imuno a genetiky, tak jsem zvedava, co nam reknou a rovnou jdeme do Natu se domluvit co dal…snad bude vse ok a budeme moct dalsi cyklus zacit stimulovat na 2.IVF ![]()
Dnes jsem byla na odběru, z 10 vajicek je jich 9 v pořádku, zitra volam jak to vypada
@Lussyy tak jak jste dopadli? Byli jste u Ulcovy?
@Kat80 super pocet
tak ať je co nejvíc embryjek ok ![]()
@koblizeq kolik ještě máte mrazácku? Budu držet palce ![]()
Já musím čekat do 22.2.,co se dozvím a jak dál. Když by vše šlo dle plánu mého tak by se mohlo začít pak s cyklem, co budu mít koncem března.
@sonci82 ahoooj,jj byli jsme u Ulcovy…vse mame v poradku a byli jsme hned v Natu a 22.2. jedu na ultrazvuk, jestli neni cysta a zahajime hned stimulaci…domluvili jsme se na dlouhem protokolu, takze v breznu uz bude odber, je to rychlovka
jsem stastna ze je vse v poradku, ted jen aby se zadarilo ![]()
@Lussyy tak to jsou super zprávy a u dlouhého protokolu jsou lepší výsledky ![]()
@sonci82 máme 3 mrazacky
Tak doufám, že jsou to bojovníci
hazim se do klidu, jsem na neschopence, už třetí týden, dělám si same dobroty…