Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@koblizeq klid doma je nejlepší, vid. To ti schvaluji
taky pak chci být od odběru doma.
Holky a v čem spočívá dlouhý protokol??
@Lussyy v kolik jdeš? Abychom se nepotkali
@koblizeq a kolik si necháš vložit?
Mně teď Ulcova řekla, že je divný, že jsem.mela jen 5 vajíček, že jsem mlada, zdravá a mohla bych jich mít klidně 12…tak jsem zvědavá příště
no mlada nevím…vždyť už letos mi bude 36,sice listopad, ale…
@sonci82 nu, já doma budu asi déle, po 12 letech sem dala výpověď!!! Vložit určitě jen jedno, beru to tak, že budeme mít víc pokusů a nejsem nejmladší, letos na podzim 37…
Hodně záleží na stimulaci, teď naposled sem měla dlouhý protokol, od 20.cyklu sem pichali decapeptyl, pak přišla menstruace a začala sem stimulaci gonalem, stimulovala sem asi 25 dní a výsledek byl 24 folikulu…A 4 blastocysty a kvalitní ![]()
@koblizeq takže se začíná pichat už dřív…to je zajímavý no…aby to taky nechtěli zkusit na mě
Nebo možná dostanu větší dávky hormonů…
@koblizeq tak to budeš doma hoooodne dlouho, protože tohle vám už vyjde ![]()
@koblizeq no doufam, ze se vysledky dostavi
a tu stimulaci budu mit takyasi tak jak pises, ze jsi ji mela ty
@sonci82 jsem objednana na 8:30 ![]()
@sonci82 kéž bys měla pravdu
u nás doma se o tom vůbec nesmí mluvit…přítel je nervózní, má o mě strach…dneska začínáme pichat injekce…
Z 9 vajíček je jich 9 oplodněno, mám hroznou radost
snad vydrží
@koblizeq to se musí pichat injekce, i když je jen KET? A kdy se jako dělá? Někdy v půlce cyklu, nebo jak? Tohle nevím teda…
@sonci82 tohle je můj první ket a mám ho stimulovany.10.1.jsem pichala injekci na utlumení vaječníků. Dneska picham ovitrele jednu. A od soboty agolutin a clexan.tak bude veselo ![]()