Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavouček1994 a chystáš se na další pokus? Víš po všech možných doplňcich beru jen kyselinu listovou předepsanou v centru…jinak dobrý je vitamín E a lycopen…
@mirenanda tak muzu jen a jen doporucit doktora Mrkose.ma ordinaci na borech a pak v pondeli odpoledne u pana chaloupky.tady je adresa. nemusis se tam objednavat.je moc fajn. manzel tam chodi uz 4 roky a s malym sme tam taky byli a super
https://www.znamylekar.cz/…urolog/plzen
@koblizeq no bude to znít morbidně ale po osmi iui a jednom ivf nezdarů pokaždé při dalším plánování někdo zemře..
řešili jsme na minulý podzim dárce k iui a zemřel mi otec a ted jsme začali řešit znova a zemřel přítelovi děda.. takže se snažíme doma, snad někdy na jaře nebo v létě když bude nálada tak půjdeme do toho dárce, ted se už pár měsíců snažíme znovu doma, takže jednou za čas obměňuju všechny přípravky, ted chci změnit jen jeden, éčko mam v pupalce a lycopen neznám, co to je?
než začnu vyhledávát po netu, ráda si tě vyslechnu k čemu to napomáhá a jestli ti to k něčemu pomohlo.
@Jiřinkka Prosímtě, jestli jsem to dobře pochopila, tak ten pan doktor Mrkos jednou týdně ordinuje v té ordinaci Dr. Chaloupky na Borech nebo chodíte k tomu Dr. Chaloupkovi? Nevíš, kde najdu ordinační hodiny? Přeci jenom tam pojedeme ze Strakonic, tak ať tam nejedeme zbytečně. Děkuju moc
@Pavouček1994 lycopen je silný antioxidant…zatím nepomohl, pořád jsme na cestě za miminkem.Ale po 4.ivf, máme konečně mrazacky a to hned 3
v natalartu už nám nabízeli také jen dárce,…A v jiném centru krásné 4 blasty…
@koblizeq tak to je super, že máte zamraženo
to my jsme tenkrát neměli nic na zamražení, takže bohužel.. dr rokyta nám nabídnul budto stimulovanou inseminaci, což by byli vyhozené peníze za injekce a akorát bych byla vystreslá z injekcí a to za to nestojí a nebo jít do dárce, když nic nejde..
@mirenanda prosim te, doktor Mrkos je kazde pondeli od 16-19(do kdy si nejsem uplne jista) v ordinaci u pana Chaloupky a ordinuje tam. odpoledne ti poslu cislo.je lepsi si zavolat treba dopoledne, aby tam odpoledne doktor byl a nemel dovolenou. i to se nam uz stalo.ale priprav se, je tam vzdy narvano. a mate nejake doporuceni.
@Jiřinkka Děkuji moc, jsi hodná. Doporučení nemáme. Myslela jsem, že stačí vzít ty spermiogramy. Problém je, že manžel nemá obvoďáka, který by mu to napsal, má pouze vojenského lékaře a ten mu tohle asi nenapíše, jedině se zeptat v tom Caru v Budějovicích kam jezdíme. Co myslíš?
@Pavouček1994 a co vám našli za problém?
Dneska sem začala bastit léky na ket…tak věřím, že pokus číslo 5 bude ten pravý ![]()
A jak si psala s odchodem blízkých, je to smutný. Loni mi také zemřel otec, kamarád z dětství a teď nám umírá přítelovo babička…
@mirenanda myslim, ze sme v centru dostali doporuceni k nemu.
@Jiřinkka zkusíme si o něj taky říct. A mohla bys mi prosím do zprávy poslat na něj tel. číslo? Děkuji moc
Holky, včera jsem zahájila stimulaci Gonalem a chci se zeptat, zapisovaly jste neco do stimulačního protokolu? Je tam datum PM, datum pichnuti atd., napíšu si to tam sama nebo do zapíší v Natalu oni dle toho, co jim řeknu? Dostala jsem léky ve středu, tak mám vše celkem na rychlo a tohle mi asi uniklo ![]()
@maaarkeeet Ahoj já jsem si pouze psala datum a hodinu, kdy jsem aplikovala, dále pro mě jsem značila P (pravá strna) L (levá strana). Prý se má každý den píchat na opačnou stranu.
@pajas1986 super, moc dekuji
ja to tam taky napsala, tedy krome te strany, ale zatim jen tuzkou, at to mohu vygumovat
ja abych jim tam prave neco nenapsala a oni potom nemuseli vypsat kvuli tomu novy protokol. No, asi to moc resim ![]()
@maaarkeeet já od nich dostala papír a jen jsem psala ok a podpis ![]()