NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1161
8.2.18 10:20

Ženy poraďte, paní embryoložka řekla, že zítra mám zavolat a domluvíme se jestli bude transfer v sobotu nebo až v pondělí. Původně jsem chtěla prodlouženou kultivaci, kvůli tomu, aby bylo jasné, že embryo je nejsilnější a má šanci vydržet, což se mi u třídenní kultivace moc nezdá. Podle čeho se rozhodnou? Co je lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.2.18 11:09

@Kat80 Ahoj já měla to samé, vysvětlili mi, že prodloužená kultivace se provádí, pouze pokud máš k dispozici hodně embryí kolem 10 a více, aby mohli vybrat to nejlepší. Při nižším počtu embryí to nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
8.2.18 11:25

@pajas1986 takže když jich je méně, berou to jako že jsou kvalitnější? Že mají větší šanci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
8.2.18 11:27

Ahoj holky, tak já už mám stimulaci ukončenou, bylo mi odebráno celkem 13 folikulů a z toho bylo 9 kvalitnich vajíček. Z těchto vajíček máme 7 embryí, embryoložka mi říkala, že máme zatím špičkovou kvalitu, tak mám radost :) a tuhle sobotu budu mít transfer, už se docela těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
8.2.18 12:34

@maaarkeeet blahopřeji :) takže bude bude krátká kultivace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.2.18 12:54

@Kat80 Když jich he méně tak asi rozpoznají, které je nejlepší, čím vyšší počet, tím je lepší prodloužená kultivace aby zjistili, které je z toho kvanta nejlepší. Takhle mi to alespoň vysvětlovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
8.2.18 12:57

@pajas1986 ok díky, asi to nechám na nich co mi zítra doporučí. Musím jim věřit, že to bude to nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
8.2.18 13:26

@Kat80 budu mit dlouhou kultivaci, tedy 5 dni. Na kratkou bych sla dnes. Embryolozka mi v utery rekla rovnou, ze se druhy den domluvime ale spis to vypada na dlouhou. A vcera mi rovnou rekla v sobotu. Ale ja jsem docela rada, po odberu mi dost bolelo bricho, pri prudkem pohybu to jeste trochu citim, tak se do te doby aspon trochu „zahojim“. To se tam mozna v sobotu potkame, jestli budes mit kratkou kultivaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
8.2.18 13:32

@maaarkeeet mě nebylo po odběru nic až večer a dnes to trochu cítím, když se zvedám ze židle. Mě právě řekne zítra, jestli v sobotu nebo v pondělí. Já teda chtěla prodlouženou a asistovaný hatching, tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
8.2.18 14:09

@Kat80 my jsme si dali vse, AH, ICSI a zamrazeni. S kultivaci jsme nevedeli, ale zase dam na embryolozku :) tak dej zitra vedet, jestli pujdes take ted v sobotu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
8.2.18 15:09

@maaarkeeet ICSI jsem taky měla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
8.2.18 16:50

Holky, my já měla 5 vajíček a embryo jen jedno, a normálka třetí den vložení. Prodloužená kultivace neměla prý smysl…AH jsme měli, ICSI taky…

Tak držím palce, ať se všem zadari :) Už ti dlouho žádná tehulka nebyla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
8.2.18 21:06

Je teď řada na nás, aby se zadařilo :srdce:
Jinak za mě, jedině prodloužená kultivace…Dle všeho co mám načtené!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
9.2.18 12:19

Ahoj, volala jsem do CAR, všechny embrya přežila, některé jsou prý moc „rychlé“, ty budou asi po tatínkovi :D, některé „rýhují“ a jinak ostatním se také daří dobře v neděli mám ještě volat a v pondělí bude transfer, vypadá to dost nadějně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
9.2.18 12:22

@Kat80 tak to jsou skvělé zprávy ;) To jich budete mít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí