Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pajas1986 ja už mam za sebou kultivaci, odběr krve a dvě IUI, takže snad už bysme mohli rovnou začít s tou žádosti na pojistovnu
@maaarkeeet jj me taky delali ultrazvuk pred zacatkem cyklu, bylo mi receno, ze kdyby tam nekde byla cysta, tak by jsme nemohli zacit se stimulaci…jinak taky 2× kontrola behem stimulace asexuální 11.den OPU
@Kat80 tak pokud už vám testy dělali, tak asi jo. Jinak přeju, ať se zadari ![]()
@sonci82 jj sestricka nam to objednala najednou, aby jsme tam nemuseli jezdit nadvakrat, mame to 60 km
na vysledky se ceka mesic? Me bylo receno 6 tydnu, tak jsem zvedava…ale me to celkem od 1.IVF uteklo, tak doufam, ze to bude ted taky utikat
hlavne aby bylo vse ok a nezkomplikovalo se nam to ![]()
@maaarkeeet omlouvam se za to slovicko asexualni, telefon si tam haze co chce a ja si toho nevsimla ![]()
@pajas1986 dekuji, ja take přeji, snad už to letos konecne vyjde ![]()
Holky, dekuji moc za informace
uz aby byl konec ledna a meli jsme tu konzultaci. Jak jsme to oddalovali a zkouseli IUI, tak ted se uz docela tesim ![]()
@maaarkeeet píše:
Holky, dekuji moc za informaceuz aby byl konec ledna a meli jsme tu konzultaci. Jak jsme to oddalovali a zkouseli IUI, tak ted se uz docela tesim
Držím moc palce. já jedu v půlce ledna druhý pokus:-Spíše na konci teda v půlce to dostanu:-
Dnes sou to tri roky, co se nam narodil ten nejvetsi zazrak.moc ho s tatinkem milujeme a je pro nas vsechno ![]()
@Jiřinkka gratuluji
A přeji brzké další těhotenství.
U nás se bude slavit až za 14 dní, mladymu bude 23.1. 9 let, mazec…
@sonci82 dekujeme.bohuzel dalsi tehotenstci nebude
nejde to. strasne rychle to utika
@Jiřinkka nejde?
, jsem myslela, ze sance u vas je…
My vcera jsme slavili Andulku… tri mesice ![]()
@Jiřinkka já myslela, že to ještě nějak půjde…asi mi něco uniklo…
Promiň…
@sonci82 neomlouvej se. mamzel uz nema ani jednu spermii. hlavni je, ze mame malyho