Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli do Natalu potřebuju doporučení nebo ne? Uz jsem tam chodila v r.2011,doporuceni jsem dostala automaticky na gynde, ted mam ale jineho gyndare a ten mi rekl ze ho nepotrebuji, a pokud by ho preci jen chteli, mam se pro nej stavit.. A ještě me zajima, jaka je obhednaci doba? Ja uz si to vubec nepamatuji:-) Diky ![]()
@Ovecka7 když tak zavoláš a řekneš, žes už tam chodila…oni ti řeknou, zda ho musíš mít nebo ne…a obj.doba je tak 14 dní..jak mají lidi
@Ovecka7 pokud uz si tam chodila, tak doporuceni myslim nepotrebujes. nevim jak ted po vanocich ale vetsinou cca 14 dni
Moc vam dekuji, uvidím tedy co mi řeknou, v patek tam zavolám. Predpokladam, ze doktora si vybrat nemuzu ze? ![]()
Holky, krásný nový rok a hlavně zdraví vám přeji
A vy víte co dál… ![]()
Krasny novy rok vsem a at vam prinese to, co si prejete nejvic! ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat, kdyz budu zacinat s IVF (jdeme na konzultaci k IVF na konci ledna), jak se vse resi pres pojistovnu? Musim jim neco predlozit ke schvaleni a az potom se zacina?
Doted jsem mela jen IUI, ktere nam nikdy nevyslo, ale vse slo automaticky z Natalu na pojistovnu, tak jestli v pripade IVF je to stejne?
Dekuji ![]()
@maaarkeeet až tam půjdeš, domluvíte se, podepíšou se papíry a ty do 14ti dnů schválí pojistovna
My byli včera na imunologii a 5.2. tam jedu pro výsledky, tak uvidíme…
Ahoj, jsem tady nová. V únoru mám začít s IVF. Nyní se s manželem rozhodujeme jaké nadstandary si máme připlatit (hatching, ICSI, atd.). Z těch zkratek a názvů mi jde hlava kolem, vůbec nevím, dali nám k tomu spoustu materiálu, ale jsem z toho úplně vedle. Můžete mi prosím někdo poradit, co zvyšuje nejvíce z těchto nadstandardů šanci a co je blbost. Moc děkuji.
@pajas1986 ahojky
ICSI zvyšuje šanci asi u všech, více u těch, co mají problémy se spermiemi…AH i PK je taky dobry…šanci zvyšuje vše…jaké máte problémy?
@pajas1986 ahojky,my meli ICSI, AH a prodlouzenou kultivaci, ke ktere bohuzel nedoslo
to je balicek, ktery nam take nabidli…bohuzel nam to nevyslo.Pri druhem IVF se chci zeptat na embryoglue, ale co jsem cetla recenze, tak asi nic moc, timto se chci zeptat, jestli s tim mate nektera zkusenost?