Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jiřinkka to mě mrzí.. a injekce manželovi nepomůžou? A můžu se zeptat, jak jste došli k adopci? Já bych do toho šla, ale přítel a celá rodina jsou proti…
@Jiřinkka to mě mrzí. Ale je dobře že souhlasil s adopcí, tak se ještě někdy druhého dočkáte. U nás by do toho manžel asi jít nechtěl.
Holky, já bych do adopce asi nesla, já nevím
bála bych se odkud to dítě pochází…ale slyšela jsem dost holek, kterym to nešlo, měly zažádáno ó adopci a byly těhotné ještě než si dítě privezly domu nebo dokonce měly adoptované a k tomu mají 2 vlastní…jako mazec. To mi řekněte, že člověk přestane tak myslet na svoje, že to pak najednou jde…
Mně se dnes tak nic nechce, mám volno, ale trvá mi, než něco udělám. Dočítám knížku Veronika v Dubaji, je to sranda docela. Dopoledne jsem jen skočila na poštu a venku jsem nebyla.
@koblizeq mrazacky bohuzel nemame
9.ledna mame objednanou genetiku a imunologii, pak se uvidi, co dal…samozrejme hned jak to pujde, jdeme do dalsiho pokusu, tak snad treba uz v unoru to pujde ![]()
@sonci82 @Hanka_S_V @koblizeq injekce ted uz bude mit jen na udrzeni hormonu.sam stim zacal, ze by sme pak mohli adoptovat.me to napadlo, ale nechtela sem nic rikat.on stim prisel hned v utery co sme byli v natu
@Jiřinkka to máš doma frajera, když s tím sám začal…a o dárci spermií jste neuvažovali?
@koblizeq to sme zavrhli.ze, kdyz mame vojtika spolecne, tak ze nechceme darce, ze spis by sme adoptovali, aby nebylo ani jednoho
Ahoj holky, na internetu jsem viděla jeden čaj na podporu ivf. Jsou tam i další čaje. https://www.otehotnet.cz/…a-ivf-100-g/
Tak jsme s přítelem byly minulý týden poprvé v Natalart Plzeň a měly jsme Mudr. Švábka můžu říct milionový přístup vše dokonale vysvětlil narozdíl od Doktorky Krmíčkové z náměstí hrůza víc respektujou cizince. Švábek nám řekl že mužem podstoupit 6× Inseminací za rok tak se moc těšíme. Vyšlo vám některé otěhotnět po Inseminaci??? Díky za odpověď
@Sandra5291 ja sem ke svabkovi take chodila a byl super.vse krasne vysvetlil. preji hodne stesti
@Sandra5291 můžu se zeptat, co všechno jste v centru na náměstí podstoupili? My právě přešli z Natalart na náměstí…a máme pani doktorku krmickovou..my měli inseminace 4 a nic…
Holky, já v to IUI nevěřím…a na 6 bych nešla
my byli jen na jednom teda…
@koblizeq přítel měl spermiogram a mě vzaly krev právě SME měli Krmíčkovou hrůza už bych tam nešla