Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aniga Gratuluju ke svatbe! Uzili jste si to? Anicka je krasne a spokojene mimi
A je tedy vzorna, takhle ti spinkat.
@Evule188 Mrzi mi, ze se nezadarilo
Ale super je, ze mate mrazacky! Koukej dopredu, urcite se mimi dockate ![]()
@sonci82 S mimi zatim vse v poradku, hned po novym.roce nas ceka screening a vysetreni. Jinak je mi porad docela spatne, do toho jsem nastoupila zpatky.do prace na zkracenej uvazek.No a porad mi desne boli podbrisek, upony, stydka kost atd. Doufam pevne, ze se to usadi. A jak vy? Jak se vam dari? Pred Vanocema to cekani utika aspon rychlejs, co?
Ahoj holky, ráda bych se k vám občasně připojila… V pátek jsme byli na první návštěvě v Natalartu, vzali nám oběma krev, včera jsem byla na odběrech na kultivaci a po novým roce mám jít na vyvolavacku a začnu brát clostillbegyt jako přípravu na iui… Mám z toho děsný strach, už jen ty návštěvy jsou pro mě hrozně potupný a extrémně nepříjemný, všechno neosobni…
taky to tak vnímáte?
@Jan-icka přesně, dá se to zvyknout…pro mě je nejhorší ten čas, než tam člověk dojede…jinak to tam běží dobře a nikdy jsme tam extra dlouho nečekali…
@Jan-icka mne to zrovna v Natalartu neosobni vubec nepripadalo, citila jsem se tam dobre. Chapu, ze se porad nekde svlikat ard. prijemny neni, ale kvuli mimi to za to stoji ![]()
@Zikynka píše:
@Evule188 Mrzi mi, ze se nezadariloAle super je, ze mate mrazacky! Koukej dopredu, urcite se mimi dockate
V lednu jdu na druhej pokus tak snaaad :/
@Jiřinkka píše:
@Evule188 jo mame skoro trileteho chlapecka. povedl se napoprve
Super gratuluju
mooccc to vše přeji:-*
@Zikynka píše:
@Jan-icka mne to zrovna v Natalartu neosobni vubec nepripadalo, citila jsem se tam dobre. Chapu, ze se porad nekde svlikat ard. prijemny neni, ale kvuli mimi to za to stoji
Souhlasím. Já sem tam naprosto spokojená. Příjemné sestry i doktoři. PRostě úplně pecka. Sice se nezadařilo ale za to oni nemůžou. Přeji hodně štěstí:-*
Ahoj holky? dlouho jsem tady nebyla, mala se narodila 6.12.presne v terminu
mela 3880 a 53cm, je to kus zensky
musim absolutne doporucit aniball, byla jsem bez siti, bez poraneni..ale teda porod byl hroznej..jedna noc bolestive poslicky po 5 minutach, druha noc uz bolestive kontrakce od 10 hodin vecer, po 5 minutach, ve 12 na obed pichli vodu a pak mo minute a pul..opravdu jsem to uz vzdavala, unavena, vycerpana, neslo to ani rozdychat, ten sileny tlak na konecnik a nemohla jsem tlacit
pak to hodku vubec nepostupovalo, no sileny..mala se narodila 15.20..po 17 hodinach..ale je to milacek
sice pres den spi a v noci je vzhuru, prsa mam bolavy, tvrdy, bradavky tsky, mleko vylevam do umyvadla, ale snad se to vsechno spravi…hrozne vam preju mit takovy uzlicek doma, porad tomu nemuzu uverit ![]()
@romik0013 moc gratuluji.mala je nadherna. nemela si to teda jednoduchy, ale mala za to stala vid.snad se brzo srovna a bude spinkat v noci.
@romik0013 píše:
Ahoj holky? dlouho jsem tady nebyla, mala se narodila 6.12.presne v terminu![]()
mela 3880 a 53cm, je to kus zensky
musim absolutne doporucit aniball, byla jsem bez siti, bez poraneni..ale teda porod byl hroznej..jedna noc bolestive poslicky po 5 minutach, druha noc uz bolestive kontrakce od 10 hodin vecer, po 5 minutach, ve 12 na obed pichli vodu a pak mo minute a pul..opravdu jsem to uz vzdavala, unavena, vycerpana, neslo to ani rozdychat, ten sileny tlak na konecnik a nemohla jsem tlacit
pak to hodku vubec nepostupovalo, no sileny..mala se narodila 15.20..po 17 hodinach..ale je to milacek
sice pres den spi a v noci je vzhuru, prsa mam bolavy, tvrdy, bradavky tsky, mleko vylevam do umyvadla, ale snad se to vsechno spravi…hrozne vam preju mit takovy uzlicek doma, porad tomu nemuzu uverit
Ahojky úúúúžasnýý:-* moc to všem přeji:-* HODNĚ ŠTĚSTÍ