NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
13.12.17 17:19

@Aniga Gratuluju ke svatbe! Uzili jste si to? Anicka je krasne a spokojene mimi :lol: A je tedy vzorna, takhle ti spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.12.17 17:21

@Evule188 Mrzi mi, ze se nezadarilo :( Ale super je, ze mate mrazacky! Koukej dopredu, urcite se mimi dockate ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
13.12.17 18:13

@Zikynka jak u tebe??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.12.17 21:06

@sonci82 S mimi zatim vse v poradku, hned po novym.roce nas ceka screening a vysetreni. Jinak je mi porad docela spatne, do toho jsem nastoupila zpatky.do prace na zkracenej uvazek.No a porad mi desne boli podbrisek, upony, stydka kost atd. Doufam pevne, ze se to usadi. A jak vy? Jak se vam dari? Pred Vanocema to cekani utika aspon rychlejs, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
13.12.17 21:26

Ahoj holky, ráda bych se k vám občasně připojila… V pátek jsme byli na první návštěvě v Natalartu, vzali nám oběma krev, včera jsem byla na odběrech na kultivaci a po novým roce mám jít na vyvolavacku a začnu brát clostillbegyt jako přípravu na iui… Mám z toho děsný strach, už jen ty návštěvy jsou pro mě hrozně potupný a extrémně nepříjemný, všechno neosobni… :-( taky to tak vnímáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
14.12.17 05:47

@Jan-icka ja uz jsem si tak nejak zvykla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
14.12.17 08:05

@Jan-icka přesně, dá se to zvyknout…pro mě je nejhorší ten čas, než tam člověk dojede…jinak to tam běží dobře a nikdy jsme tam extra dlouho nečekali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
14.12.17 15:51

@Jan-icka mne to zrovna v Natalartu neosobni vubec nepripadalo, citila jsem se tam dobre. Chapu, ze se porad nekde svlikat ard. prijemny neni, ale kvuli mimi to za to stoji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
14.12.17 16:16
@Zikynka píše:
@Evule188 Mrzi mi, ze se nezadarilo :( Ale super je, ze mate mrazacky! Koukej dopredu, urcite se mimi dockate ;)

V lednu jdu na druhej pokus tak snaaad :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
14.12.17 16:17
@Jiřinkka píše:
@Evule188 jo mame skoro trileteho chlapecka. povedl se napoprve

Super gratuluju :* mooccc to vše přeji:-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
14.12.17 16:18
@Zikynka píše:
@Jan-icka mne to zrovna v Natalartu neosobni vubec nepripadalo, citila jsem se tam dobre. Chapu, ze se porad nekde svlikat ard. prijemny neni, ale kvuli mimi to za to stoji :palec:

Souhlasím. Já sem tam naprosto spokojená. Příjemné sestry i doktoři. PRostě úplně pecka. Sice se nezadařilo ale za to oni nemůžou. Přeji hodně štěstí:-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
15.12.17 08:36

Ahoj holky? dlouho jsem tady nebyla, mala se narodila 6.12.presne v terminu :lol: :srdce: mela 3880 a 53cm, je to kus zensky :mrgreen: musim absolutne doporucit aniball, byla jsem bez siti, bez poraneni..ale teda porod byl hroznej..jedna noc bolestive poslicky po 5 minutach, druha noc uz bolestive kontrakce od 10 hodin vecer, po 5 minutach, ve 12 na obed pichli vodu a pak mo minute a pul..opravdu jsem to uz vzdavala, unavena, vycerpana, neslo to ani rozdychat, ten sileny tlak na konecnik a nemohla jsem tlacit :zed: pak to hodku vubec nepostupovalo, no sileny..mala se narodila 15.20..po 17 hodinach..ale je to milacek :srdce: sice pres den spi a v noci je vzhuru, prsa mam bolavy, tvrdy, bradavky tsky, mleko vylevam do umyvadla, ale snad se to vsechno spravi…hrozne vam preju mit takovy uzlicek doma, porad tomu nemuzu uverit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
15.12.17 09:02

@romik0013 moc gratuluji.mala je nadherna. nemela si to teda jednoduchy, ale mala za to stala vid.snad se brzo srovna a bude spinkat v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
15.12.17 09:07
@romik0013 píše:
Ahoj holky? dlouho jsem tady nebyla, mala se narodila 6.12.presne v terminu :lol: :srdce: mela 3880 a 53cm, je to kus zensky :mrgreen: musim absolutne doporucit aniball, byla jsem bez siti, bez poraneni..ale teda porod byl hroznej..jedna noc bolestive poslicky po 5 minutach, druha noc uz bolestive kontrakce od 10 hodin vecer, po 5 minutach, ve 12 na obed pichli vodu a pak mo minute a pul..opravdu jsem to uz vzdavala, unavena, vycerpana, neslo to ani rozdychat, ten sileny tlak na konecnik a nemohla jsem tlacit :zed: pak to hodku vubec nepostupovalo, no sileny..mala se narodila 15.20..po 17 hodinach..ale je to milacek :srdce: sice pres den spi a v noci je vzhuru, prsa mam bolavy, tvrdy, bradavky tsky, mleko vylevam do umyvadla, ale snad se to vsechno spravi…hrozne vam preju mit takovy uzlicek doma, porad tomu nemuzu uverit :mavam:

Ahojky úúúúžasnýý:-* moc to všem přeji:-* HODNĚ ŠTĚSTÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
15.12.17 09:46

@romik0013 gratuluji moc a ať zdravíčko slouží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí