NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1177
5.11.17 18:49

Tehulky a budouci tehulky… nasla jsem tohle
https://cestazenymatky.wordpress.com/…-ke-stazeni/
Skoda, ze se tam s mimi nedostanu, muze to byt zajimave ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
5.11.17 18:51

@Aniga krásná holčička :) povedla se vám :) a gratuluju ke svatbě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
5.11.17 19:31

@Aniga mala je nadherna :* a gratuluji ke svatbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
5.11.17 19:31

@Aniga Taky gratuluju ke svatbe! :potlesk: :palec:
Anicka je kouzelna, krasna! Je to stesticko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
5.11.17 20:01

@Aniga Anička je krásná :oops: :srdce: a coze jste se tak rozhodli na rychlo pro svatbu? A neni ti lito, ze nebudes mit saty? To ja i druhou svatbu mela se vsim vsudy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
5.11.17 20:25

Dekuji vsem za gratulaci :*
@sonci82 ani mi to lito neni, sebehlo se u nas v rodine najednou tolik zmen, ze nam to najednou prislo automaticky se vzit, i kdyz jsme o tom pred narozenim Anicky neuvazovali. Hlavni zmena je v tom, ze se moji rodice rozvadi a proste to bylo dost divne…uvedomili jsme si, ze hlavne mame jeden druheho a chceme byt rodina se vsim vsudy. Hostinu budeme mit kvuli odsavani a kojeni doma. Budeme mit jen asi cca 12 lidi vc nas, tak to doma zmaknu v pohode :palec:
Myslim, ze bude lepsi takto bez niceho a bez stresu nez se honit jak blbec a vlastne pro nic za nic… navic klasicke svatebni saty jsou krasne, ale nekojici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
5.11.17 20:31

Ja to zase pro zmenu chapu a souhlasim s tim, jak jste tu svatbu pojali.My jsme se brali a malej byl uz taky na svete a prislo mi v mym pripade divny byt v bilych satech. Brali jsme se na horach na louce u kaplicky se svedkama a bylo to moc fajn. Cimz neodsuzuju vubec klasicky pojaty svatby…kazdyho vec a vkus :D
Uzijte si vas den! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
5.11.17 20:36

@Aniga @Zikynka tak jasný, každý si dělá dle svého :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.11.17 05:24

Ja sice bile saty mela, ale svatbu jsme meli jen tajnou s rodici a svedky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.11.17 05:25

Jinak dnes test dopadl dle ocekavani - bilo. Tak cekam na mrchu a pak se objednam na hycosy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
6.11.17 07:31

@Hanka_S_V škoda teda :(
Tak ať to pak dopadne dobře. To je to ambulantní vyšetření vaječníků? Snad to nebolí moc. A to ti budou dělat při MS, nebo až po?

Stejně si říkám, že musí být taky zázrak, aby se IUI podařilo…to by tam člověk asi musel jezdit každý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
6.11.17 07:33

@Zikynka už jsi na krvi? Tfuj tfuj, ale u tebe je to jasný ;) Já jedu zitra na 8. To budem muset brzoooo vstávat, jsem si odvykla :) Než tam MHDeckem dojedu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
6.11.17 09:06

@Aniga malá Anicka je rozkosná. Ta vám bude dělat jen samou radost. ;) s tím kojenim mě to mrzí, přesně vím, co prozivas :,( A ke svatbě gratuluji, my to tenkrát taky nehrotili. Jen rodina a svědci. Šaty jsem si koupila a hostina byla na zahradě. Hlavně si to uzijte a ať jste šťastní. To vám obří svatba nezajistí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
6.11.17 09:39

@sonci82 uz tu cekam. Sestricka mi tedy. rekla vysledek, hcg je 890! :dance: Pekne narostlo. Jeste cekam.na dr. Uz se zacinam fakt pomalu radovat, i kdyz vim, ze vyhrano porad neni…
@Hanka_S_V Mrzi mi to, ze to nedopadlo.Snad po tom vysetreni budou chytrejsi.

Holky dekuju za podporu.Jsem takovej nervak, ze jsem rada, ze se tu muzu sverit a vypovidat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
6.11.17 09:40

@sonci82 Ta 8 rano je jen orientacne.Psal mi to taky takhle Rokyta, ale rikal, ze prit muzu az tak do 10.Taky js to dneska nestihla presne, priserna doprava je takhle rano :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí