Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tehulky a budouci tehulky… nasla jsem tohle
https://cestazenymatky.wordpress.com/…-ke-stazeni/
Skoda, ze se tam s mimi nedostanu, muze to byt zajimave ![]()
@Aniga Taky gratuluju ke svatbe!
![]()
Anicka je kouzelna, krasna! Je to stesticko ![]()
@Aniga Anička je krásná
a coze jste se tak rozhodli na rychlo pro svatbu? A neni ti lito, ze nebudes mit saty? To ja i druhou svatbu mela se vsim vsudy ![]()
Dekuji vsem za gratulaci ![]()
@sonci82 ani mi to lito neni, sebehlo se u nas v rodine najednou tolik zmen, ze nam to najednou prislo automaticky se vzit, i kdyz jsme o tom pred narozenim Anicky neuvazovali. Hlavni zmena je v tom, ze se moji rodice rozvadi a proste to bylo dost divne…uvedomili jsme si, ze hlavne mame jeden druheho a chceme byt rodina se vsim vsudy. Hostinu budeme mit kvuli odsavani a kojeni doma. Budeme mit jen asi cca 12 lidi vc nas, tak to doma zmaknu v pohode ![]()
Myslim, ze bude lepsi takto bez niceho a bez stresu nez se honit jak blbec a vlastne pro nic za nic… navic klasicke svatebni saty jsou krasne, ale nekojici ![]()
Ja to zase pro zmenu chapu a souhlasim s tim, jak jste tu svatbu pojali.My jsme se brali a malej byl uz taky na svete a prislo mi v mym pripade divny byt v bilych satech. Brali jsme se na horach na louce u kaplicky se svedkama a bylo to moc fajn. Cimz neodsuzuju vubec klasicky pojaty svatby…kazdyho vec a vkus ![]()
Uzijte si vas den! ![]()
Ja sice bile saty mela, ale svatbu jsme meli jen tajnou s rodici a svedky ![]()
Jinak dnes test dopadl dle ocekavani - bilo. Tak cekam na mrchu a pak se objednam na hycosy.
@Hanka_S_V škoda teda ![]()
Tak ať to pak dopadne dobře. To je to ambulantní vyšetření vaječníků? Snad to nebolí moc. A to ti budou dělat při MS, nebo až po?
Stejně si říkám, že musí být taky zázrak, aby se IUI podařilo…to by tam člověk asi musel jezdit každý den?
@Zikynka už jsi na krvi? Tfuj tfuj, ale u tebe je to jasný
Já jedu zitra na 8. To budem muset brzoooo vstávat, jsem si odvykla
Než tam MHDeckem dojedu ![]()
@Aniga malá Anicka je rozkosná. Ta vám bude dělat jen samou radost.
s tím kojenim mě to mrzí, přesně vím, co prozivas
A ke svatbě gratuluji, my to tenkrát taky nehrotili. Jen rodina a svědci. Šaty jsem si koupila a hostina byla na zahradě. Hlavně si to uzijte a ať jste šťastní. To vám obří svatba nezajistí ![]()
@sonci82 uz tu cekam. Sestricka mi tedy. rekla vysledek, hcg je 890!
Pekne narostlo. Jeste cekam.na dr. Uz se zacinam fakt pomalu radovat, i kdyz vim, ze vyhrano porad neni…
@Hanka_S_V Mrzi mi to, ze to nedopadlo.Snad po tom vysetreni budou chytrejsi.
Holky dekuju za podporu.Jsem takovej nervak, ze jsem rada, ze se tu muzu sverit a vypovidat ![]()
@sonci82 Ta 8 rano je jen orientacne.Psal mi to taky takhle Rokyta, ale rikal, ze prit muzu az tak do 10.Taky js to dneska nestihla presne, priserna doprava je takhle rano ![]()