NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5447
31.10.17 08:47

Holky, jak se dá přežít to čekání na testování? A kdy jste testovaly?
@Zikynka kdy máš v plánu na to jít? Cítíš se nějak jinak? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
31.10.17 09:25

Ahoj holky :mavam:
U nas je to des, proto se ani neozyvam… uz dvakrat jsem mela zanet prsu, jednou sntibiotika a pry jeste jednou a ukonci mi laktaci :(.. pravidelne odsavam co mala nevypije a stejne je to prd platne :(..
jinak se ma Andulka k svetu a je roztomila :srdce:
@sonci82 mam pocit, ze jsem testovala 7 dnu od vlozeni (den vlozeni byl den nula) a nic… dalsi den pomalu po limitu mini duch a dalsi den zase duch.. pak zacala trosicku carka silit, ale zadna dalnice to nebyla :mrgreen:
Kolikaty jsi den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
31.10.17 09:30

@Aniga jejda,máš to trápení :( Hlavně, když Anička je v pořádku :)
Mně tenkrát zatvrdlo mlíko a musel nastoupit exmanžel a vycucnul to a ja pak letěla do koupelny a mlíko ze mě stříkalo jak nevím co :) Říká se, že chlap má víc síly to vytáhnout, než mimco.

Minulé úterý jsem byla na et.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
31.10.17 11:23

@sonci82 Ahojky! No mne uz z toho hrabe, zarekla jsem se, ze vydrzim aspon do zitrka :mrgreen: Od vcerejska mam migrenu a Paralen jaksi nezabira, tak jen doufam, ze to neni predzvest ms :roll: Jinak mam takovy divny pocity v brise…neco jako popichovani chvili jako na ms ale nic extra, prsa jako balony (po tom gynprodylu??)chvili mi bylo i na zvraceni, ale to je asi taky k ty hlave…Konec hlaseni :mrgreen: :mrgreen:
Jak ty se mas a kdy testnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
31.10.17 11:28

@Aniga Ahoj,to mi mrzi, ze mas takovy problemy…Ja si pamatuju, ze jsem prvni 2 mesice tancovala krome malyho okolo prsou…odsavala, nahrivala, masirovala…furt dokola.Pak si to sedlo a uz to bylo bez problemu. Anicka se ma k svetu a to je nejdulezitejsi. Uzivej si malou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
31.10.17 18:18

Ahoj holky tak hlásím, že už máme taky za sebou vložení od včera. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
31.10.17 18:30

@Lucy92 At je ti dobre a bobikovi se u tebe libi! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
31.10.17 18:38

@Zikynka už zítra zkusíš, jo? Ještě, že nemám doma žádnej test… Já už tu přemýšlím, že když to nevyjde, tak od středy jdu do práce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
31.10.17 18:39

@Lucy92 tak ať se daří ;) jedno nebo dvě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
31.10.17 18:59

@Zikynka děkuju @sonci82 jen jedno ale doktor říkal že to vidí dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
31.10.17 19:04

@Lucy92 tak super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
31.10.17 19:40

@sonci82 No pac mi rozbolelo bricho jako fakt na menses, tak jsem testla uz odpol. a je tam duch. Chtela jsem vedet, na cem jsem. Uvidim vyvoj no…chci verit, ale optimista moc nejsem.Tak ty chces testit zitra, nebo kterou pracovni stredu myslis…tuhle uz?
A jaky.mas pocit z toho vseho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
31.10.17 19:44

@Zikynka ty jo, fakt máš ducha? To ti moc přeju! :) Tak držím palce. Já bych chtěla až v sobotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
31.10.17 19:45

Ahoj holky, tak jsem dnes zustala doma, vcera jsem sla driv z prace…horecka, bolely me klouby, des :( dnes uz mnohem lepsi, vzala jsem si na noc paralen, tak snad to nejak nenarusi prubeh stimulace, uvidim ve ctvrtek co se dozvim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
31.10.17 19:49

@Zikynka já nevím jak to cítím…hrozně si to přeju, no…nene, jakoze v úterý půjdu na krev a když to nedopadne, tak od středy jdu makat…už by mi doma hráblo, zvlášť když by to nevyšlo… Mně občas zabolí na jedny straně břicha…ale nevím…cítím se nafouklejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí