Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 Ja vim, ze je desne brzo. A po tyhle dnesni epizode mam fakt strach. ![]()
@Zikynka hele,jestli je zahnizdeny a chce u tebe zůstat, tak jo tohle nerozhazi
@Zikynka tak co, je ti dneska lépe?
Holky a kde jste tehulka romik, mamina Aniga
?
@sonci82 Ahojky, lip mi je, dekuju
Jak se dari tobe? Co ty prsa, lepsi? Mne se docela nafoukly…ale to je asi taky po tom gynprodylu, co?
@Zikynka tak to je dobře!
No já se cítím celkem ok, prsa už nejsou tak strašný…a věřím, že prcek se ve mě drží…
Ahoj holky, tak jsem vcera prvne pichla gonal a dobry, dala jsem to v pohode
akorat na me vlezl nejaky chcip, tak mi neni zrovna dvakrat dobre ![]()
@Lussyy super,vidíš jak jsi šikovná:) ono to nakonec není, jsem pak taky zjistila
tak ať je ti brzy dobre. Chodíš do práce?
@sonci82 jj chodim, mam odpoledni…dva roky nic, ani ryma a kdyz to nejmin potrebuju, tak to prijde…no ono mi nic jineho nezbylo, kdyz jsem se zeptala pritele, jestli mi to pichne, tak ze ani nahodou, ze nesnasi jehly a nemuze to ani videt
A jak ty? Vse v poradku
?
@Lussyy ten muj nema rad ani kdyz mu berou krev, takze u me nic jineho nezbyvalo, nez si to pichat sama…on musel vzdy chodit vedle, aby to nevidel..pak rikal, ze to nemuze ani videt, ze si jako ublizuju
Tak mu rikam, ze za to muze on
hihi, ve srande samozrejme ![]()
Jo ja dobry…byt na neschopence je fajn
Sice si obcas rikam, ze jsem do prace chodit mela, ale nakonec si rikam, ze mam doma aspon klid. Tak uvidime. Prsa mi boli trochu mene.
@sonci82 jj to ja jsem taky rikala, ze si budu muset vybrat nejake bolestne, ze za to muze on
trosku se ale urazil, i kdyz jsem si delala srandu
ja nemam tezkou praci, tak doma zatim nebudu, doma bych se asi unudila…nejake volno si vezmu az bude odber a zavedeni prcka a pak se uvidi
hlavne aby se te prdolka drzel a o vikendu aby byly //
budu cekat pozitivni zpravy ![]()
@Lussyy to ja prave jsem porad na nohou, nervy, skladani zbozi…takze doma pohoda…nejhorsi je, ze drepim u netu a hledam darky na Vanoce, tak se budu muset zacit krotit ![]()
Dneska jsem dodelala sipkovy sirup, tak jsem zvedava, jake to bude. A pujdu si chvili cist. V jednu prijde malej, tak pojedem pak do Natu pro listek na penize a rovnou to pak odvezu do prace, tak budem odpoledne cestovat po Plzni ![]()
Ahoj holky, tak sem nevydržela a volala sem do centra:) a 3. den máme pořád krásných 12 embryjek:) tak ve středu nám vloží šampiona:)
@koblizeq Tak to je super zprava!!Jsou to bojovnici! Ve stredu at ti vyberou toho spravnyho a nejlepsiho! Moc drzim palce ![]()
@koblizeq to blahopřeji a budu držet palce ať ti zavedou šampiona. ![]()