Náušnice pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.7.20 22:31

@K. Rocánková Jo mrknu i na ty akupunkturní body (ale o tom říkat tchýni co je silně věřící asi nebudu). A teda procházka zakončená naušnicemi to teda nestraš!!! To bych asi tchýni dořvala jak psa… A to by bylo teprve peklo… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
4237
10.7.20 22:42

Tak mě mamka píchnout uši nenechala, protože jsme se sestrou byly dvojčata a babička nesnesla v uších nic jiného, než zlato, takže mamka se bála, že bychom to podědily a při představě, že ztratíme zlaté naušnice a bude muset shánět nové… Takže jsme si je nechaly píchnout k osmnáctinám. No, mě i ségru to celkem bolelo, pak jsme měly problémy s hnisáním. Takže ségra dceři nechala píchnout uši hned v porodnici. Já jsem chtěla dceři nechat píchnout uši taky hned, ale pediatr mi doporučil až v půl roce, že je dcera drobounká, že se bude líp nastřelovat, až bude větší a taky bude mít za sebou očkování. TAkže na půl roce jsme dali nastřelit antialergení pecičky, dcera nejvíc křičela, když si doktor značil fixou místo nástřelu :mrgreen:, pediatr se smíchem podotkl, že to čekání bylo k ničemu, že má ouška pořád malinká :mrgreen:, ale samotné nastřelení bylo v pohodě. Pecičky jí moc slušely. Už jsme měly doma zlaté naušničky, protože jsem se domluvila s kmotrou, aby je dala ke křtinám, ale nandaly jsme jí je až v roce, když už byla větší. Teď už jí je 7 let, je ráda, že píchlé uši má, v pěti letech jsem jí skusila dát stříbrné naušnice a ty jí nevadí, takže nosí stříbro a můžem měnit za jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
14.7.20 14:23

My dávali nausnicky v peti měsících nastrelenim, úplně bez problémů, už za chvilku nevěděla, ze ma něco v uších. Ale každý má právo rozhodnout se, jestli nausnicky dat, nebo nechat na pozdější roky, to je jen vaše věc, taky bych si do toho nenechala kecat od ostatních :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.12.22 15:45

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na reálnou zkušenost k náušnicím - kdy jste kupovali jaké typy? Je mi jasné, že jako malému miminku dáváte jen takové ty na cvoček aby si je nestrhlo. Chtěla bych je dát dceři mé kamarádky, ale nevím jestli můžu už i třeba malé kroužky nebo to u miminek nedoporučujete?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
1.12.22 15:49

@Megus12 dcera měla náušnice nastřelené asi v 1/2 roce (ty od doktorky měla cca měsíc) a pak klasické dětské “kytičky” (něco jako na fotce). Ty ji vydržely dlouho, má malé uši, nové jsme kupovali až letos k 9.narozeninám :mrgreen:
Mě se tahle klasika líbí, ale klidně si pro mimčo dovedu představit i ty maličkaté kroužky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.12.22 16:12
@Megus12 píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na reálnou zkušenost k náušnicím - kdy jste kupovali jaké typy? Je mi jasné, že jako malému miminku dáváte jen takové ty na cvoček aby si je nestrhlo. Chtěla bych je dát dceři mé kamarádky, ale nevím jestli můžu už i třeba malé kroužky nebo to u miminek nedoporučujete?Díky

Ty nastřelene se doporucuje mit minimálně mesic, idealne az rok, kdy je dirka opravdu zcela zahojena. U nas se jedna furt rozpojovala a ztracela (coz nechapu, kdyz vim, jaky je prostocvik to sundat schvalne), takze asi po mesici jsme se menili za jine nastrelovaci a po necelém roce za podobny typ, jako doporucuje @vedma007. Jednak v tech detskych velikostech neni moc velky vyber, jednak maji nejlepsi a nejpevnejsi zapinani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
2.12.22 07:08

Dceři dírky klasicky píchali, nenastřelovali, takže měla klasické náušnice se zapínáním vepředu. Ty nejmenší, které se nám povedlo sehnat, z bílého zlata se zirkonem. Výběr mi přišel docela velký. Potom dostávala postupně další a další, i když ty původní jí ještě byly. Mně se třeba hrozně líbily pomněnky, co měly modré kamínky okolo bílého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.12.22 13:55

Holky, takže byste šly do nějakých kytiček s tím klasickým zapínáním? (jak posílá @vedma007 )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11631
7.12.22 15:06
@Megus12 píše:
Holky, takže byste šly do nějakých kytiček s tím klasickým zapínáním? (jak posílá @vedma007 )

Jojo. A jsou lepší než ty nastřelovací, já je právě měnila co nejdřív, protože zaprvé mě třeba ty s těma tyčinkama při ležení pichaji a za druhé kamarádky dcerce se udělal pod tou puzetkou nějaký exém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.1.23 10:45
@jita22 píše:
Jojo. A jsou lepší než ty nastřelovací, já je právě měnila co nejdřív, protože zaprvé mě třeba ty s těma tyčinkama při ležení pichaji a za druhé kamarádky dcerce se udělal pod tou puzetkou nějaký exém.

Dobře díky moc! takže by to mělo vypadat nějak takto že? Ideálně nechat to tak do toho jednoho roku a pak začít experimentovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí