Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ![]()
Na můj profil se nikdo nepodívá jak je rok dlouhej
a poslední 2 dny na mě koukalo víc lidí jak za celou dobu ![]()
Tak čim to je?Jsem divná?
V žádný extra diskusi nejsem…Nebo že by to bylo Vánočním kolotočem???
já bych to viděla na ten kolotoč
anebo jestli jsi nedala inzerát ![]()
Ja jsem nejdriv myslela, ze jsi zalozila diskuzi, aby sis postezovala, ze se ti na profil nikdo nediva. ![]()
Duvod bohuzel neznam, ale kdyby se ti tam obevilo moje jmeno, tak to je na zaklade teto diskuze. ![]()
Néé, že by mi to vadilo, ale jen tak mě to zajímá ![]()
Asi začnu vybírat vstupný
![]()
heheh..no tak ted si se o zvyseni navstevnosti profilu postarala..pac kazdyho bude zajimat co je tam tak zajimavyho ![]()
mikitaa píše:
heheh..no tak ted si se o zvyseni navstevnosti profilu postarala..pac kazdyho bude zajimat co je tam tak zajimavyho
přiznám se, dělá mi to dobře ![]()
Ale opravdu jsem původně chtěla vědět jestli vás nenapadne nějaký důvod ![]()
Ja to teda mam tak nejak narazove,vetsinou,kdyz nekde diskutuji a mam opacny nazor,nez vetsina,ale co treba me docela zarazi,ze uz nekolikrat jsem mela na profilu navstevu od novacka (par jich bylo),ktery nemel ani jeden prispevek
.Tak nevim,jestli to je ucelove,nekdo treba z mych znamych,ze by me tu smiroval,nebo proste jen nahoda
.
Stensa píše:mikitaa píše:přiznám se, dělá mi to dobře
heheh..no tak ted si se o zvyseni navstevnosti profilu postarala..pac kazdyho bude zajimat co je tam tak zajimavyho
Ale opravdu jsem původně chtěla vědět jestli vás nenapadne nějaký důvod
Neprihlasena Jaruna píše:
Ja to teda mam tak nejak narazove,vetsinou,kdyz nekde diskutuji a mam opacny nazor,nez vetsina,ale co treba me docela zarazi,ze uz nekolikrat jsem mela na profilu navstevu od novacka (par jich bylo),ktery nemel ani jeden prispevek.Tak nevim,jestli to je ucelove,nekdo treba z mych znamych,ze by me tu smiroval,nebo proste jen nahoda
.
to mě taky napadlo, ale já jsem nekonfliktní, v žádný bouřlivý diskusi jsem nebyla…naposledy o přesnídávkách
Jinak nováčci taky občas kouknou a je zajímavý, že nemají ani jeden příspěvek