Název písničky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
9.2.18 23:06
@GabinkaCh píše:
Děkuji, už si to pouštím. Bomba písnička

Trochu retro. Já je nikdy neměla ráda a kvůli sestře mi nad postelí visel jejich plakát z Bravíčka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
9.2.18 23:07

@GabinkaCh no mne se prave libila asi kdyz jsem byla mala. Pak jsem si na ni nejak vzpomnela a dlouho tapala… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.4.18 15:49

Zdravím :P Potřebovala bych zjistit název jedné staré písničky pro děti, kterou jsem poslouchala, když jsem byla malá a chodila do školky, mohlo to být v letech 1997 - 1999. Jestli si dobře pamatuji, byla i v pořadu ESO (2000-2001), nevím kdo ji zpíval, nahrála jsem na klavír část melodie a odkaz dala na net, jestli byste ji některá z vás poznala, budu jen ráda… :dance:

https://vocaroo.com/i/s1rRGPJeUiBX

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
20.3.19 14:26

Prosim pomozte najit pisnicku

Potrebovala bych zjistit a dohledat jednu ukazovaci pisnicku. Pamatuju si jen par frazi. “Cistime si zuby, upravujeme vlasy, zvonime na zvonek, mackame klakson, mame svaly, letime jako supermen” detem se to strasne libilo a ja nejsem schopna nic dohledat. Znate nekdo? Poradite? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
20.3.19 16:43

Znám jen anglicky - This is the way we....................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
29.10.19 18:57

Prosím o pomoc, tady jste mi vždycky s názvem pomohly. Píseň je snad od skupiny run dmc a byl to diskotékový hit. Prostě techno. Vůbec nevim co se tam zpívá, ale začíná to takovým pískáním do rytmu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
29.10.19 19:04

@GabinkaCh
Its like that?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
29.10.19 19:05

Na YouTube jsou snad všechny jejich písničky-co takhle projet playlist? Určitě ji najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
29.10.19 19:07
@K82 píše:
@GabinkaCh
Its like that?

Není to ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
29.10.19 19:08
@Romilda píše:
Na YouTube jsou snad všechny jejich písničky-co takhle projet playlist? Určitě ji najdeš.

Nemůžu ji furt najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
29.10.19 19:18

It's Tricky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
29.10.19 19:25

Jen aby to nebyli beastie boys, ty maj jednu pískací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
31.10.19 23:21

Ahoj :).Moc prosím o pomoc a pátrání. Jak se sakra jmenuje ta písnička, videoklip která začíná tak jak upadne chlapec myslím na prkně, dělník ho zvedne, pomůže mu na nohy a pak to jde ráz na ráz..-chlapec pomůže staré paní přes ulici s nákupem, babička následně zvedne a předá slečně peněženku co jí vypadla z kabelky, slečna přidrží mladíkovi kapotu auto k naložení věcí, mladík obdaruje černého bezdomovce burgrem a kolou, atd.. Nevzpomínáte si? A končí to zase u toho dělníka kdy mu nabídne servírka vodu na napití…Díky moc předem pokud si někdo pamatuje! A dá odkaz či tip! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
1.11.19 06:28
@Stargust píše:
Ahoj :).Moc prosím o pomoc a pátrání. Jak se sakra jmenuje ta písnička, videoklip která začíná tak jak upadne chlapec myslím na prkně, dělník ho zvedne, pomůže mu na nohy a pak to jde ráz na ráz..-chlapec pomůže staré paní přes ulici s nákupem, babička následně zvedne a předá slečně peněženku co jí vypadla z kabelky, slečna přidrží mladíkovi kapotu auto k naložení věcí, mladík obdaruje černého bezdomovce burgrem a kolou, atd.. Nevzpomínáte si? A končí to zase u toho dělníka kdy mu nabídne servírka vodu na napití…Díky moc předem pokud si někdo pamatuje! A dá odkaz či tip! :kytka:

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
1.11.19 11:19

Sinapis. alba-To je přesně ona! :potlesk: :dance: Děkuji moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...