Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co Herbalife na doplnění energie, ztrátu únavy? Nemáte někdo zkušenosti? Funguje na tohle?
Mam ho doma zasobu, protoze tchyne v tom jede, tak nam ho natlacila. Jakoze od nej necekam zazraky, jeden cas jsem ho mela pravidelne k snidani. Nezhubla jsem, ale naucilo me to snidat normalni jidlo
obcas, kdyz nestiham nebo nemam naladu, tak si ho pres den dam misto jidla.
Partner na nem jel x mesicu dost tvrde a jakoze pribral 2 kg a malem vzteky rozbil barak
![]()
Ale co od nich mam docela rada, je cerny caj v prasku, maji tam pridany kofein a jeste dalsi veci a nakopne me to vic jak energy drink a to slozeni neni tak otresny
jinak era vydelavani MLM je uz pase, bud v tom vsichni jedou, protoze tech spolecnosti s produkty je hafo a ti kdo v tom nejedou, v tom proste nepojedou
![]()
Před víc jak 15 lety jsem se k tomu nachomýtla jako ten jejich poradce nebo distributor. Poradce může dělat každý, kdo si koupí jejich startovací balíček, produkty má vyzkoušet na sobě. Co k tomu říct, pěkně hnusný, ještě se dal ten čaj. Ovšem nesmí mít člověk problémy s vysokým tlakem, jinak skončí na pohotovosti. Nemám na tohle žaludek, klasický letadlo. Systém marží tak super, že skutečná cena výrobku byla asi 18 %, zbytek si rozdělili ti nahoře. Takže aby si člověk něco vydělal, musel si najít ovečky, kterým by dodával zboží a ony ho prodávaly dál…
.
Jednou jsem byla na nějakém jejich hromadném “školení”. To byla fakt vymejvárna mozků, jak znáte z dokumentů o šmejdech, brr.
A jestli člověk zhubne? Základ je radit změnu životního stylu, sport, zdravý jídelníček, samozřejmě tyhle předražený super produkty a kdo to bude dodržovat, to by v tom byl čert, aby nezhubnul. A kdo nezhubnul, tak to přece poctivě nedodržoval
Prosím anonym, za tuhle krátkou etapu života se fakt stydím.