Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sibyla0 taky to řeším už dlouho a zatím žádné zázraky se nekonaly
tak snad ![]()
@Jura007 druhá možnost u mě asi padá, jelikož když mě umrtvovali zuby v nemocnici tou samou vložkou před cca rokem tak jsem o něm vážně nevěděla bylo to téměř okamžitě bez bolesti, pak mi čistila už moje zubařka kanálky a zadělala ho… sice občas zlobí dásně (jako u mě kolem všech zubů), ale u tohoto je to citlivější, ale jinak mám klid a to jsem díky němu čtyři dny nespala, nejedla a nemohla jsem ani fungovat nic
No podle toho co píšeš, ti tam dala tu umrtvující pastu, ale to nutně neznamená, že už je zub mrtvý. Mě, když umrtvovala zubařka zub, tak tam taky dala tu patu. Přes víkend, mě zub bolel takovým způsobem, že jsem myslele, že pojedu na pohotovost, pak to naštěstí povolilo. Potom jsem šla k zubařce, že začne vytahovat nervy, ale pořád to bolelo, takže mi tam zas dala tu umrtovací pastu a nechala to myslím týden být. Pak až jsem tam šla, to už bylo fakt mrtvý a mohla se mi v tom začít rýpat, tedy vytahovat ty nervy. Takže to klidně, taky ještě můžeš mít živý a chtělo by to ještě jednu dávku, aby se ti to fakt umrtvilo
.
@IvaX ona pod tu pastu dala vložku s tím umrtvovacím sajrajtem… ještě jsme se bavili, že budu mít další zub mrtvej a že to nerada dělá pokud není zbytí
sama nevím co tam šoupla, ale na to teprv dala tu pastu
No mě to asi taky dělala takto, já jsem tím chtěla říct hlavně to, že ti ta první dávka na to umrtvení nemusela stačit. U mě se doktroka taky divila, že se to ještě neumrtvilo, ale říkala, že to prostě nekomu stačí, ale někomu ne. Takže mi to tam dala ještě jednou na ten týden a pak až se to umrtvilo.Tak by ti možná taky pomohlo, to tam dát ještě jednou, aby to fakt zabralo ![]()
Příspěvek upraven 05.10.13 v 11:11
Mě to teda někdy čistí i na třikrát.. Prostě dokud je to citlivý, tak to vyčistí a zaplácne znovu.
@IvaX aha… no tak uvidíme tohle mě vůbec nenapadlo… je teda pravda, že mi tam dala jen dibínek oproti předtím s tím anestetikem, jestli kvůli těhotenství?
ani mi to nechtěla umrtvit tak to dělala na živo, že prý injekci v I. trimestru nedává