Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@štěpánka11 píše:
@Patejl1 když narazíš hlavou do zdí tak se nic závažnýho nestane, když do 10 cm dlouhého tvrdého trnu, tak to může být sakra průser.
Mimochodem, jednou za deset let zraněný dítě je ok? Já si teda myslim, že na území, kde se pohybují výhradně malé děti tak by se nic takového objevovat nemělo. Nikdy a vůbec, doma taky nenechávam válet věci o které by se syn mohl zranit i když jen blbou náhodou
Když by to zachytily sítě nebo tam každý den než jdou děti ven trny odklidil, tak ok, ale jinak ne…
Můj osobní názor je, že vytváření superbezpečného prostředí od útlého věku do dospělosti vede velmi často, že se lidi nechovají dostatečně s rozumem.
Narazit při běhu do zdi může skončit taky smrtí na místě, to jsem viděl (u dospělého).
Psal jsem výše, kdyby z kmenu trčeli takové trny, viděl bych to jako velké riziko, přece jenom šance na nabodnutí je velká.
Pokud jednou za den školník vysbírá, a holt tam může jeden dva ležet, je riziko na z mého pohledu přijatelné.
Ale chápu je spousta lidí, která je ráda že v autě je na zrcátko napsáno - objekt v zrcátku je blíže než ve skutečnosti, na káve od mc donalda je nápis pozor obsah může být horký.
A pak si vezmou do ruky můj termohrnek kde ten nápis není a spálí si celou ústa
.
Já raději dětem říkám, aby než se napijí se přesvědčili, že obsah není horký.
@cernus píše:
Aspagi, dekuju moc. Mezi pamatnymi stromy naseho mesta jsem ho nenasla.
neni zac je u toho stromu neqka cedule?? nebo jak vis ze je chraneny?
@aspagi
tvrdi to nase pani reditelka, ktere to rekli na odboru zivotniho prostredi.;-)