Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pet26 píše: Více
Můj názor se ti teda líbit nebude ![]()
Myslím, že ho vědomě provokuješ k podobným reakcím. ![]()
A taky myslím, že ve svém věku už by měl mít dost zkušeností, aby poznal, že se ho ženská snaží dostat moc pod pantofel a vyřešil to. ![]()
Chlapec asi prožívá krizi středního věku, proto si od tebe nechává… ![]()
Naštěstí tato krize většinou celkem brzy přejde ![]()
@Josef_t ano, on bez zakladatelky nevydrží ani hodinu, aniž by nesesypal, vzteká se, že ho donutila odjet z domu (přestože jí srdceryvně prosil, že to bez ní nezvládne), ale zakladatelka se ho snaží dostat pod pantofel
Tleskánek
.
Myslím, že se zakladatelka snažit nemusí, on už pod tím pantoflem je, sám tam zalezl a drží se tam vší silou.
@AnastazieB píše: Více
I zalezení pod pantofel má různé úrovně.
Svým způsobem lehký a hebký pantoflíček většině mužů plně vyhovuje, včetně mě. ![]()
Ona to prostě přehání, to není pantofel, ale těžká pracovní bota. ![]()
@AnastazieB píše: Více
Ono otázka je, jak to doopravdy bylo s tou matraci.. Nejdřív ho tam zakladatelka poslala a on tam jet nechtěl, pak když jsem se ji zeptala, proč teda neřekla prijedou naši, necháme to na zítra, tak tam zas chtěl jet on
ja myslim, ze důvod ty rozepře úplně není takovej, jakej tu zakladatelka píše, že v tom je něco víc. Ono stačí jaky nesmysly psala hned v úvodu.
@a12 píše: Více
Noo, je teda zase fakt, že vlastně tady ve všech těch diskuzích chybí názor a vyjádření z té druhé strany… ![]()
Takže, nám vlastně nezbývá nic jiného, než vycházet jen z toho, jak to popíše a podá zakladatelka. ![]()
Skutečnost, jak to všechno doopravdy bylo a co tomu všemu předcházelo znají jenom oni dva…
A my se tu můžeme jen a pouze domnívat. ![]()
Nemyslím, že partner je emočně nevyzrálý ![]()
Jen myslím, že někdo si nějakou zkušenost odbude ve dvaceti, někdo v padesáti.
Ale to nevadí, on se určitě poučí ![]()
PS: kariéru určitě plavat nenechávej. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
No, on z toho tady vychází fakt jako úplnej magor ![]()
Takže je pak otázka, v čem by byl „milion“ jak říká zakladatelka ![]()
Protože většina ženských by ho nechtěla ani za ten milion ![]()
Tak to na mě působí jako kdyby tam nebylo jen to, co píše.
A nebo kecá v tom, jak je samostatná a nikoho nehledá, nepotřebuje a chce doma chlapa ať je to kdokoliv ![]()
@AnastazieB ahoj,mela jsi pravdu do puntíku….zacal žárlit na deti, rodinu a presne jak jsi napsala…
![]()
@Pet26 přečti si tuhle diskuzi, tvůj partner byl pravděpodobně něco podobného, že?
https://www.emimino.cz/…alni-547665/
@AnastazieB ten můj se projevil celkem brzy a celkem dost pravidelně…žárlil na vsechno pak a všechny …každý den.