Nechaly byste si miminko za těchto okolností?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80471
28.6.21 07:29
@karkarka píše:
Nenechala. Oba jste už dávno co se týče plození za zenitem. I když tohle je nejspíš troll.

Jojo, oblíbené téma. Kam se poděla ta těhotná padesátnice, co se její muž v důchodovém věku těší na kukačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107618
28.6.21 07:30
@Anonymní píše:
Bude mi 42 a před pár dny jsem zjistila, že jsem těhotná. Manželovi je 69, jsme spolu 21 let a máme dvě dcery (16 a 18). Miminko jsme samozřejmě už neplánovali a já vůbec nechápu co se pokazilo, že jsem otěhotněla. Za celý ty roky nám nikdy antikoncepce neselhala. Když jsme to řešili s manželem, tak mi řekl, že když nebudu chtít na potrat a rozhodneme se si miminko nechat, tak za něj bude samozřejmě rád a bude ho milovat. A já prostě nevím jak se rozhodnout. Samozřejmě vím, že není v našem případě ideální mít další dítě. Na druhou stranu čím dál tím víc mi dochází, jak moc bych si ho přála. Vy byste se na mém místě rozhodly jak? Nechaly byste si dítě, nebo byste šly na potrat?

Nenechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
28.6.21 07:37

Jestli zvladnes peci o dementniho seniora a prvnaka a jeste vydelat dost penez, smele do toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80471
28.6.21 07:41

@VitaminC Ale no tak! Proč hned dementní? Stačí normální protivnéj nabrucenej usnupanej dědek, kterej vrčí od rána do večera, protože ho zlobí záda, nohy a prostata. A ještě po něm leze batole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
28.6.21 07:49

@inkakřivák
Já ani nemluvila o péči :mrgreen: pro něj bude náročný už jenom že přijde o svůj klid a to se ani starat nemusí, stačí když mimčo bude plakat atd.
Ale jinak máš recht, prakticky bude vše na ní ale ve 42 letech to není takový masakr, než dítě půjde do školky tak ji nebude ani 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80471
28.6.21 07:50

Stejně je to blábol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.6.21 07:54

Kdyby muži bylo 42 a já byla zdravotně v pořádku, asi bych na potrat nešla. S 69 letým mužem si nedovedu představit ani sex, natož dítě. To bych na potrat šla tuplem. A opravdu bych nespoléhala na to, že se mi o benjamínka postarají starší děti. Není to fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
28.6.21 07:54

Nechala, evidentně si k vám cestu našlo a má se zrovna vám narodit. Manžel je sice na miminko starý, ale to neznamená, že musí za rok umřít. Samozřejmě může být nemocný, ale taky vitální a miminko mu vlije energii do žil. Co když to zrovna po dvou holcickach bude kluk? Mám známou, která měla dítě ve 43 a teď je kluk ve druhé třídě na ona rozhodně utahaná padesátnice není.

• Citovat
  • Upravit
15227
28.6.21 07:55
@inkakřivák píše:
Jojo, oblíbené téma. Kam se poděla ta těhotná padesátnice, co se její muž v důchodovém věku těší na kukačku?

Jj, poslední dobou je to tady samý extrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
28.6.21 08:00

Ja bych si dite taky nenechala. Prece jen manzel neni nejmladsi, muze se mu cokoliv stat a bude potrebovat peci i on ( kdo vi :nevim: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4172
28.6.21 08:04
@topazio píše:
Už teď na tom budou bity i dcery. Musí ještě živit dvě dcery školou povinné.

V 16 a 18 už školou povinné asi nejsou, povinná školní docházka trvá 9 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
28.6.21 08:07
@inkakřivák píše:
Nebude. Sedmdesátiletý chlap totiž žádnou péči kolem děcka dávat nebude. Leda uspávat. Uloží dítě, lehne vedle a usne. A děcko bude spokojeně třeba dvě hodiny povykovat. Ti slavní tatínci přes sedmdesát jsou možná schopni se s děckem fotit nebo mu chvilku číst. Ale péče? V jaké kondici byl tvůj děda v sedmdesáti?

já když jsem se narodila, děda měl 68, jako ne že by se o mě staral ve smyslu přebalování, ale hrál si se mnou, vozil mně ve sporťáku, pak jsme jezdili i s babičkou na výlety, vozil mně do školky, večer jsme hráli pexeso a stolní hry - prostě jsme se užili celé dětství, když v 92 ochrnul, měla jsem já roční dítě a zas jsem se starala já o něho,
děda celý život pracovat v kanclu,

můj taťka má 62, a je hrozně unavený, ten se o mou dceru nepostará, ale on pracuje fyzicky - tak je to i tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.6.21 08:12

Nenechala ani náhodou. Představa, že se budu v padesáti starat o prvňáka a zároveň dost možná o nemohoucího chlapa je ještě děsivější, než následná puberta a fakt, že se otec pravděpodobně nedožije dospělosti dítěte. Pokud jste na tom finančně velmi dobře i s manželovo důchodem a tvým případným rodičákem, tak pro mě za mě, ale počítala bych, že na dítě budu sama. Nejspíš jsi ale stejně troll :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.6.21 08:15
@Hibou píše:
V 16 a 18 už školou povinné asi nejsou, povinná školní docházka trvá 9 let :mrgreen:

Chodí na střední školu. Snad je povinnost děti živit i v tomto věku. A platit školní výdaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
28.6.21 08:18

Ja bych si ho nechala :) moje teta mela v tomhle veku taky treti dite a zvladala to naprosto skvele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí