Nechaly byste vaši dceru přespat na ukončáku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32325
27.6.18 19:15

@Paola21 no mě to normální nepřijde, ať je to kdekoliv, kdyby tam chtěla jít rovnou s tím, že je tam alkohol, tak jí nepustím i kdyby měla být jediná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
27.6.18 19:16
@Monchichik píše:
@Paola21 no mě to normální nepřijde, ať je to kdekoliv, kdyby tam chtěla jít rovnou s tím, že je tam alkohol, tak jí nepustím i kdyby měla být jediná

ok, já bych dceru pustila i tak. Záleží na každém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
27.6.18 19:18
@Paola21 píše:
jakto? když tedy počítáš s tím, že tam pít nebudou, tak musíš mít nějaký názor na to, co tam budou dělat jiného. Taky s tím nesouhlasím, aby 15 letí pili, ale řekla bych, že zrovna na podobných akcích se to stává. I osobní zkušenost. :nevim:

nepočítám…jen konstatuji, jak laxně se tu přistupuje k názoru, že chlastat v 15-ti je vlastně „normální“. U mě ne, mám už zkušenost s dcerou za sebou, byla zodpovědná naštěstí, a věděla co si může dovolit a co ne. Já jsem jen konstatovala, že bych dceru zakladatelky pustila, ale dojela si pro ni a zároveň si stanovila pravidla. A rozhodně bych v tom neviděla nic světoborného, každý má svou výchovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.6.18 19:19

@Paola21 to je jasný, každá to máme jinak :) já prostě s alkoholem u mladistvých nesouhlasím a když by to bylo v mých silách, tak tomu prostě zabráním :) , jsem za dítě zodpovědná a tohle prostě u mě neprojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
27.6.18 19:20

Sladkých 15… :) když se bude chtít opít, může kdykoliv i bez chaty a o sexu ani nemluvím… věřila bych ji a sobě, že jsem ji dobře vychovala a důvěra ti bude vrácena. Ať si to se spolužáky užije a rozloučí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
27.6.18 19:20

Tak pro mě si naši tenkrát přijeli :oops: :zed: ,byla jsem jediná, připadala jsem si fakt strašně :roll: ,všichni zůstávali a spali ve stanech, kromě asi ještě dvou, kteří šli domů pěšky,ale sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.18 19:22

Tak třída mé dcery se teď mohutně opila na školním výletě (kvarta, takže taky devítka) - za účasti (případně ne přímo účasti, ale s tichým souhlasem) učitelů (oba tělocvikáři, takže tomu i věřím). :zed: :zed: :zed: Prý kolovala vodka s džusem a cola s rumem. :nevim: Mimochodem, úplně stejný mix byla kdysi v úplně stejném věku i moje první zkušenost s alkoholem. :oops:
Na tom výletě také přespávali kluci na pokojích holek a opačně. Část dětí nešla pro jistotu spát vůbec. Dcera tvrdí, že nic nepila, protože jí to smrdí. A prý jí kluci ještě přijdou fuj. Každopádně sex už nich ve třídě začíná být tvrdá realita. 8o

Uf.

No, raději se tvářím, že nic nevím. A mimochodem, na tu chatu bych pro ni asi taky jela o půlnoci, stále jí je ještě 14. Ale jak se to liší od toho jejich školního výletu teda sama netuším. :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Prosím ponechat anonym nebo smazat.

• Citovat
  • Upravit
1685
@pajulinkaa píše:
Tak pro mě si naši tenkrát přijeli :oops: :zed: ,byla jsem jediná, připadala jsem si fakt strašně :roll: ,všichni zůstávali a spali ve stanech, kromě asi ještě dvou, kteří šli domů pěšky,ale sami…

Mně pro jistotu ani nepustili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
@pannda píše:
nepočítám…jen konstatuji, jak laxně se tu přistupuje k názoru, že chlastat v 15-ti je vlastně „normální“. U mě ne, mám už zkušenost s dcerou za sebou, byla zodpovědná naštěstí, a věděla co si může dovolit a co ne. Já jsem jen konstatovala, že bych dceru zakladatelky pustila, ale dojela si pro ni a zároveň si stanovila pravidla. A rozhodně bych v tom neviděla nic světoborného, každý má svou výchovu.

Však jo :palec:. Jinak teda mi ve třídě nebyli žádní sígři a neznám ani jednoho, který by se tam ani trochu nelízl - ani ti největší šprti - tak to beru i podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
@Anonymní píše:
Myslela jsem to tak, aby (kdyby byla opilá) strávila noc doma a já se nemusela stresovat, kde leží

Rozumim, jak to myslis. Mit obavu je prirozene. A dcera rikala, ze budou mit alkohol? Ale proc se tak moc bojis, ze bude pit nebo ze bude pit az do nemoty? Mas obavu, ze ji budou spoluzaci nutit nebo ze ji budou neco prilevat do dzusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.6.18 19:25
@Anonymní píše:
Tak třída mé dcery se teď mohutně opila na školním výletě (kvarta, takže taky devítka) - za účasti (případně ne přímo účasti, ale s tichým souhlasem) učitelů (oba tělocvikáři, takže tomu i věřím). :zed: :zed: :zed: Prý kolovala vodka s džusem a cola s rumem. :nevim: Mimochodem, úplně stejný mix byla kdysi v úplně stejném věku i moje první zkušenost s alkoholem. :oops:
Na tom výletě také přespávali kluci na pokojích holek a opačně. Část dětí nešla pro jistotu spát vůbec. Dcera tvrdí, že nic nepila, protože jí to smrdí. A prý jí kluci ještě přijdou fuj. Každopádně sex už nich ve třídě začíná být tvrdá realita. 8o

Uf.

No, raději se tvářím, že nic nevím. A mimochodem, na tu chatu bych pro ni asi taky jela o půlnoci, stále jí je ještě 14. Ale jak se to liší od toho jejich školního výletu teda sama netuším. :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Prosím ponechat anonym nebo smazat.

no je to lepší o to, že tam byl dozor, který měl podobným excesům zabránit :cert: to je fakt síla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.6.18 19:30

Pustila, sama vim, jak bych se citila, kdyby mi to nasi nedovolili.Sama jsem si tim prosla a mi rodice taky nezacali s alkoholem az po 18. Narozeninach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
27.6.18 19:31

Dceru jsem v jejich 15 letech bez problémů pouštěla. Dneska je z ní rozumná dospělá holka. A nedělám si iluze jak takové akce probíhaly. Ale já nebyla jiná. A dneska na to strašně ráda vzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.18 19:32
@Monchichik píše:
no je to lepší o to, že tam byl dozor, který měl podobným excesům zabránit :cert: to je fakt síla

Tak mi řekni, co bys s tím dělala?

Na ten výlet ti puboši nikdy nezapomenou, všichni se vrátili živí a trocha toho zvracení a šílených zážitků je nezabila. Na jednu stranu se mi to samozřejmě nelíbí, na druhou stranu je to pro ně cenná zkušenost. :nevim: S rodiči nic takového nezažijí. A k dospívání to tak nějak patří.

Neumím si představit, že bych jí to zatrhla - když se nota bene zdá, že jsem ji fakt dobře vychovala a že sama nepila (případně že se minimálně neopila). Všechno nám sama vyprávěla a i podrobnostmi o tom, kdo už s někým spal a s kým. Kdo s kým chodí a kdo zvracel.

Podotýkám, pubertu má aktuálně fakt strašnou a rozhodně to teď není maminčina holčička, která by za mnou běhala s každým prdem. Zdá se, že to je přeze všechno docela správná holka, která bere život jak je a umí se sama rozhodovat, co chce a co ne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6749
27.6.18 19:34
@poiuz píše:
Mně pro jistotu ani nepustili :lol:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...