Nechat si miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
626
16.5.20 23:35
@Mauša5218 píše:
@Lucie_SxKopnula bych ho do zadku, prevít! Bere 45 000 Kč a tobě pošle sem, tam 6 000 Kč? A podle toho co píšeš se vám ani nevěnuje? Ty i prcek si přece zasloužíte někoho, kdo vás bude opatrovat a kdo vás zabezpečí. A to za chvíli budete čtyři (teda když se pro to nenarozené mimi rozhodneš) Nedivím se, že máš smíšené pocity, ale oporu v něm tedy nejspíš hledat nemůžeš :( Hele, nevěš hlavu, tady je spousta mamin, co jsou samoživitelky a radši koply chlapa do zadku, než aby byly s někým s kým to nemá budoucnost.

Překlikla jsem se, bylo to určené zakladatelce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
16.5.20 23:41
@pe-terka píše:
asi těžko, protože to není pravda. V tomto případě by to byl čistý alibismus. Ten její není vzor zodpovědnosti a velkorysosti, ale spala s ním dobrovolně, takže opravdu nechápu, proč ji litovat. Způsoby, jak z něj výživné dostat existují a stát jí bude nápomocen, pokud se ona trochu posnaží.

Já jsme, ale nepsala nic o lítosti. Rady kam se má obrátit o pomoc dostala. Nemám potřebu se do ní navážet to je prostě celé. Navíc si umím představit, že těhotenství z jinak racionálně uvažujícího člověka udělá hromádku neštěstí (můj případ u druhého těhotenstvím), do toho lhostejnost partnera atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.5.20 02:59
@Zoe24 píše:
@Lucie_Sx to víš že nevyjdu..ale asi jediná možnost je od něj odejít…

Tak jestli zvažuješ rozvod (a tudíž soud), tak už se nic nestane, když to soudem určené výživné podáš už teď, aby to stanovili klidně ihned za trvání manželství - to jde,… a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.5.20 10:59
@tmavíček píše:
Já jsme, ale nepsala nic o lítosti. Rady kam se má obrátit o pomoc dostala. Nemám potřebu se do ní navážet to je prostě celé. Navíc si umím představit, že těhotenství z jinak racionálně uvažujícího člověka udělá hromádku neštěstí (můj případ u druhého těhotenstvím), do toho lhostejnost partnera atd

ano, to souhlasím, taky mi jedno z mých těhotenství rozhodilo psychiku.
Mě nesedí jedna věc. Ani jednou tu zakladatelka nezareagovala na možnost úřední pomoci - stanovení výživného soudem, i za trvání vztahu (manželství). Zaznělo to tu několikrát a podle mě je to hodně významná informace, konkrétní nabídka pomoci.
Tak mám takový pocit, že zakl. spíš rezignovala a efektivně to řešit nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
17.5.20 11:43
@pe-terka píše:
ano, to souhlasím, taky mi jedno z mých těhotenství rozhodilo psychiku.
Mě nesedí jedna věc. Ani jednou tu zakladatelka nezareagovala na možnost úřední pomoci - stanovení výživného soudem, i za trvání vztahu (manželství). Zaznělo to tu několikrát a podle mě je to hodně významná informace, konkrétní nabídka pomoci.
Tak mám takový pocit, že zakl. spíš rezignovala a efektivně to řešit nechce.

Já se s odstupem času divím, že se můj manžel nezbalil a neodešel 🤷Také je možné, že manžel má sice příjem 45k, ale je to černota a těžko by prokazovala jeho příjmy. Každopádně ze 45k si myslím by měla nárok minimálně na 6k na jedno dítě plus výživné na sebe, což už není vůbec špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.5.20 22:41

Dámy 🤦‍♀️ manžel je velitel u vojáků.. Opravdu nechápu kde berete že je to černota proboha 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ na čtu vše.. Mám vám napsat, že to budu řešit? Stačí vám to takto?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.5.20 22:51
@Zoe24 píše:
Dámy 🤦‍♀️ manžel je velitel u vojáků.. Opravdu nechápu kde berete že je to černota proboha 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ na čtu vše.. Mám vám napsat, že to budu řešit? Stačí vám to takto?!

Pokud je velitel u vojáků, s největší pravděpodobností bere víc jak 45 tisíc, důstojnické platy jsou vyšší…Jakou má hodnost, major, kapitán? Mzdy u armády jsou tabulkové plus pak různé příplatky.
V tom případě je ten nejmenší problém příjmy mu prokázat a peníze z něj dostat. Když to nepůjde dohodou, tak soudně. Úplně nechápu, proč jsi tak jízlivá, holky se ti snažily poradit a pomoct. Pokud ti to není po chuti, neměla jsi zakládat diskusi 8) Ty „dámo“.

Příspěvek upraven 17.05.20 v 23:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
17.5.20 23:09
@Zoe24 píše:

Napsala jsem možná. Otázka je co si pod černotou představuješ- osobně znám dost lidí, kteří jsou zaměstnáni skoro za minimální mzdu a pak dostávají velký bonus mimo výplatní pásku a bohužel jeden z nich je taky takový manžel jako ten tvůj a je mu jedno, že obírá své dítě 🤷to je celé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
17.5.20 23:27
@tmavíček píše:
Napsala jsem možná. Otázka je co si pod černotou představuješ- osobně znám dost lidí, kteří jsou zaměstnáni skoro za minimální mzdu a pak dostávají velký bonus mimo výplatní pásku a bohužel jeden z nich je taky takový manžel jako ten tvůj a je mu jedno, že obírá své dítě 🤷to je celé

Pravda, pravda. Ten můj to má také tak. Psaných 16 tisíc a zbytek na ruku, zhruba stejně tolik. No jo no, co naděláš. Zase je pravda, že než jsme zaplatili exekučku, nesebrali mu z platu tolik… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
17.5.20 23:37

@Zoe24 Velitel u vojáků? Holka, tak to je mi tě líto, teda jestli patří taky k těm, co si tahají práci domů. Známá měla taky takového chlapa a byla nešťastná, měla doma dryl. Nakonec šla od něj… Snad to není taky tvůj případ. Držím palec ať vše dobře dopadne a třeba nám dej vědět, jak ses rozhodla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.5.20 07:06

@pe-terka nebudu tady už víc rozebírat svůj život.. Odpovědí co jsem dostala mi stačí 😊 rozhodně nepotřebuji takové odpovědi jako od tebe, nechceš ještě vědět víc z mého života? Přijde mi to tak 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.5.20 07:58
@Zoe24 píše:
@pe-terka nebudu tady už víc rozebírat svůj život.. Odpovědí co jsem dostala mi stačí 😊 rozhodně nepotřebuji takové odpovědi jako od tebe, nechceš ještě vědět víc z mého života? Přijde mi to tak 😅

neptala jsem se vůbec na nic, co by nesouviselo s hledáním východiska z tvé situace. Žádné tvé intimnosti mě nezajímaly a nezajímají. Vzhledem k tomu, jak se nyní chováš, by mě ani nepřekvapilo, kdybys byla provokatér - troll :roll:
Moc se omlouvám, že jsem se tak angažovala v tom, aby sis mohla ponechat dítě, které (možná) čekáš. Jak vidím, někteří lidí to nejen neocení, ale ještě své negativní emoce otočí proti tomu, kdo jim chtěl pomoci.
No, jsme holt různí, že… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.5.20 08:17
@Mauša5218 Velitel u vojáků? Holka, tak to je mi tě líto, teda jestli patří taky k těm, co si tahají práci domů. Známá měla taky takového chlapa a byla nešťastná, měla doma dryl. Nakonec šla od něj… Snad to není taky tvůj případ. Držím palec ať vše dobře dopadne a třeba nám dej vědět, jak ses rozhodla :hug:

neházej všechny velitele od vojáků do jednoho pytle 8) Navíc se obávám, že tady bude řada věcí jinak. Ale to už není můj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.5.20 10:54

@pe-terka ano jsem troll.. Určitě 🤦‍♀️ já už odpovědi, normální… Dostala.. Víc hlouběji se o svém životě tady rozepisovat nebudu.. Každopádně i tak díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí