Nechat tělo vzpamatovat se, nebo je to nesmysl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lo
6285
26.3.12 20:32
@Reinka píše:
Tělo se čistit nemusí, já otěhotněla hned ten měsíc po vysazení :palec:

Ty jo, to jsou samé rekordy v rychlosti otěhotnění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101959
26.3.12 20:42

Tak ono logicky, když vadí zapomenou 2 prášky za sebou, tak se to tělo o moc déle hormonů nezbavuje :-)
Ale je fakt, že někomu naskočí cyklus okamžitě a okamžitě otěhotní, někomu naskočí okamžitě, ale nějakou dobu otěhotnění trvá (což jsem byla třeba já) a někdo má problém i se samotným cyklem. A předem člověk neví, do jaké kategorie spadne.
Nicméně podle nějakých výzkumů prý kdo měl rozházený cyklus než začal brát HA, tak je velká šance, že bude tou poslední kategorií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
26.3.12 20:45

Já mám opačnou zkušenost, přesně jak psala Gladys - když nenaskočí MS, tak hned nechodit k doktorovi a neřešit to. Počkat až se tělo vzpamatuje samo. Já hned plašila, doktor mi třetí měsíc po vysazení HA nasadil hormony a myslím, že díky tomu bylo všechno v … Dneska si říkám, že jsem měla počkat.
Ale mám kamarádky, které otěhotněly hned, takže taky myslím, že není třeba čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
26.3.12 20:54

Ahoj,
všechny mé kamarádky, včetně mě, žádné čistění nepodstoupili a otěhotnění proběhlo do 4m po vysazení antikoncepce. A nám se s mužem poveda ta dvojvaječná dvojčata. Takže směle do toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.12 20:57

Já vysadila v prosinici zatim těhu nejsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
26.3.12 20:59

Tělo se nijak čistit nemusí - taky jsem se na to tenkrát ptala svého dr. :) Vysadila jsem a následující měsíc byly // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
26.3.12 21:02

Každá to má asi jinak,některá otěhotní dřív a některá později.Mě doktorka řekla že mám chvíli počkat,až se tělo trochu očistí.Otěhotněla jsem po půl roku vysazení HA.

• Citovat
  • Upravit
13141
26.3.12 21:37

Kámoška vysadila HA a měsíčky už nedostala :-P. Syn je úplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
26.3.12 22:59

s tím cyklem jsem měla problém, vysadila jsem prášky a dostala jsem to až po 45 dnech, už jsem si dělala i test a vyšilovala, ale byl negativní tak jsem počkala než to dostanu nakonec to přišlo a další měsíc uplynulo taky nějakých 40 dní a to jsem už nevyšilovala, ale nakonec jsem zkusila test, jen pro jistotu a ono ejhle a byl pozitivní aniž bych to čekala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
27.3.12 06:39

Já bych si tak 2-3 měsíce dávala pozor (myšleno spíš tak, že bych se vyhla souloži v dny ovulace), ale kdybych otěhotněla, nebála bych se. Tělo ví, co dělá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
29.3.12 11:17
@Lo píše:
Ahoj :mavam: Holky, jaký je Váš názor na věc - otěhotnění po vysazení antikoncepce?? Někteří říkají, že počkat před samotným snažením, aby se tělo „očistilo“, jiní říkají, že je to nesmysl, že zrovna v době ihned po vysazení je největší šance na početí…tak nevím :roll: Osobně se přidávám k té druhé variantě, nemyslím, že by to mělo nějak ublížit děťátku? Jaký je Váš názor? Děkuju :kytka:

me doktor ted nasadil na 3 mesice antiko (jednak proto, ze jsem prodelala minipotrat hned na zacatku tehu) a jednak proto, ze rikal, ze se lepe zadari vetsine hned po vynechani antiko. A ze miminku to rozhdone ublizit nemuze… ;)

Takze ja bych se nebala…

Drzim palce :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
277
29.3.12 11:19

nemusí se čistit, MuDr. byl dokonce skoro až rozčílený, co je to za fámu, která koluje…tělo to nepotřebuje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí