Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se píše:
ano, chodí na koncerty, na akce.. nevidím v tom problém. Proč by měl sedět doma na zadku? Žárlíš? Tak si najdi hlídání a jdi taky, ne?..
Aby jste tu pak nebyly smutné, že si na těch koncertech atd.bude dělat i něco víc, než jen pařít…
Ty taky jednou budeš pracovat po mateřské, a k tomu všemu děcka..A ještě chodit pařit
Jako já jsem manžovi nezakázala nikd nic a sám jde taky, když něco je. Většinou z práce atd.Ale jinak jdeme spolu, a to už je zázrak, když vylezeme a mě to tak vyhovuje. Když jsem mu řekla, ať jde, odpověděl, že si dělal rosinu, aby trávil čas hlavně s námi, obzvláště, když je pracovně tak vytížený, já to neznám aby jsme chodili pařit bez sebe, milujeme se a když jdeme každý sám, tak se stalo po 10 letech asi jen 5×..Jako každej to má jinak, ale já jsem naprosto spokojená a když to tu čtu,.miluji ho ještě víc, alespoň vidím, jak moc mu na nás záleží.. ![]()
@Tamaa píše:
Aby jste tu pak nebyly smutné, že si na těch koncertech atd.bude dělat i něco víc, než jen pařít…Ty taky jednou budeš pracovat po mateřské, a k tomu všemu děcka..A ještě chodit pařit
Jako já jsem manžovi nezakázala nikd nic a sám jde taky, když něco je. Většinou z práce atd.Ale jinak jdeme spolu, a to už je zázrak, když vylezeme a mě to tak vyhovuje. Když jsem mu řekla, ať jde, odpověděl, že si dělal rosinu, aby trávil čas hlavně s námi, obzvláště, když je pracovně tak vytížený, já to neznám aby jsme chodili pařit bez sebe, milujeme se a když jdeme každý sám, tak se stalo po 10 letech asi jen 5×..Jako každej to má jinak, ale já jsem naprosto spokojená a když to tu čtu,.miluji ho ještě víc, alespoň vidím, jak moc mu na nás záleží..
neuvěříš, ale já pracuju při mateřské, děcka mam 2. V létě budem na akce chodit společně i s mrnětem
to, že s nim nepůjdu do zakouřeného klubu je celkem jasné. A můj chlap má hlavu. Ví, že bych se to dozvěděla - schází se pořád cca stejná parta a taky ví, že by letěl jak namydlený blesk.. v tomto máme jasno, proč tam chodí
Mému na mě taky záleží, tím jsem si jistá, ale nemáme kouli na noze, jsme rozumný a umíme se v klidu dohodnout
Neumim si představit sedět doma na zadku. ![]()
@martina.se píše:
neuvěříš, ale já pracuju při mateřské, děcka mam 2. V létě budem na akce chodit společně i s mrnětemto, že s nim nepůjdu do zakouřeného klubu je celkem jasné. A můj chlap má hlavu. Ví, že bych se to dozvěděla - schází se pořád cca stejná parta a taky ví, že by letěl jak namydlený blesk.. v tomto máme jasno, proč tam chodí
Mému na mě taky záleží, tím jsem si jistá, ale nemáme kouli na noze, jsme rozumný a umíme se v klidu dohodnout
Neumim si představit sedět doma na zadku.
[/citaNo vždyť jo, já nic neberu nikomu
A nemyslela jsem to tak, že by mu na vás nezáleželo, myslela jsem tím reakci na větu,,přece nebude sedět na zadku" jakože v tom stylu, že ty na tom pak budeš stejně, ještě hůř, bylo to myšleno jako zastání Tebe
![]()
My tedy taky nemáme kouli, nějak nám to vzájemně vyhovuje..Ale to je věc každého, já to taky nikomu neberu,.pokud někdo vyloženě nehučí do mě..
@Tamaa tak to ju
jako já už se těším, až nebudu kojit, chlap bude hlídat a já půjdu pařit
to je vždy svátek.. můj chodí odhadem 6-8× do roka. Normálně bysme byli spolu, ale jak kojím, tak to nejde.. ale taky jsou akce, kam chodí sám - z práce, se svýma kámoškama a pod.. já se zase sama scházím s kámošema. V tomhle jsme asi jiný, problém v tom fakt nevidíme ![]()
@martina.se Promin,nejak se mi to vytratilo ten text.No vzdyt ja nic nerikam, myslela jsem to jako zastani Tebe, ze i ty budes ve stejne pozici jako on a neverim, ze pak chlapi budou mluvit stejne o nas, Melo to byt zastani Tebe..Nam to taky vyhovuje a nemame kouli na noze.Jen proste vzajemne nechceme praktikovat 1× tydne tohle.Me to u rodiny prijde taky dost, ale vec kazdeho. Nikomu to neberu a nevadi mi to, kdyz nekdo nehuci do nas.To je asi na kazdem, a uz vubec jsem nechtela psat, ze by tomu tvemu na vas nezalezelo, to ne..
HJen to blbe vyznelo pres pismenka..
@martina.se Promin,ja jsem opravdu slepa jak patrona.Uz vidim, kam mi to skocilo
Tak to mas 2×, aspon vidis, ze nekecam
![]()
@Tamaa píše:
@martina.se Promin,ja jsem opravdu slepa jak patrona.Uz vidim, kam mi to skocilo![]()
Tak to mas 2×, aspon vidis, ze nekecam
![]()
v pohodě
já to dohledala a pochopila.. občas si ty citace dělají co chtějí ![]()