Nechávat děti po škole samotné doma??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26583
12.10.19 13:55

Tak zvladnout to zvladne, je uz velka. Ale nejak ji zamestnej. Starsiho (14) uz teda nechavam byt, ale mladsiho (11) mam porad na telefonu: tak dobre, uz mas hotovou matiku, ted tu anglictinu, za chvili: no ted bez cvicit na nastroj. Alespon dvacet min…proste jako bych byla doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
12.10.19 21:24

@Bubla Bůčková To zatim neberu, nemám sílu večer vymyslet a vařit. Snad zbyde něco z víkendu :) ale jakože za zákona musíš mít min 30 minutovou pauzu max po 6hodinach v práci, takže teoreticky tam můžu být 6h bez oběda. Jakýkoli větší úvazek musí připočítat 30minut za pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
14.10.19 08:45
@gabki píše:
Dobrý den, chtěla bych znát i jiné názory a pohledy na věc. Dcera bude mít 11let chodí 5tridu, my oba s chlapem děláme do 17:00 já jsem doma o půl 6.Dcera přijíždí že školy o půl 2.Do kroužků nechodí, hlídání není, necháváte tyto děti také samotné ať už 4 hodinky…než se vrátíte z práce. Dcera má školu zmáknutou rychle, úkoly, přípravu a pak jí je tady samotné smutno potřebuje snekym mluvit jinak je šikovná a spolehnout se na ní můžu. Jak to máte vy? necháváte taky děti doma. Je jedinácek. Má kamarádku ale úplně v jiné vesnici, někdy je tam, ale pořád to taky nejde. Já ji chci do nijakeho kroužků přihlásit, ale do dnešního dne můžu jistojistě říct že je to těžké, protože na sporty moc nedá, keramika jí nebude bavit. bavilo by jí chodit do parkouru, ale to já moc nechci, jezdí ráda na kole, ale v zimě to moc nejde.No prostě kroužek žádný a dítě doma samotné. Máte to taky tak? Já osobně mám výčitky.

Hlavne ne parkur. Jen to ne :zed:

Jo normalne ji nechavej doma, udela si skolu a pak ma dve, tri hodiny volno. Cim bude starsi, tim vic to oceni. Jednou, dvakrat za tyden bych ji dal nejaky ukol na doma, at nezahali a taky s necim pomuze(detska prace neni na skodu) :mrgreen: neco ve smyslu vyluxovat v decaku nebo vytrit v chodbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
14.10.19 09:12

Ja delam bud 6 hodin ranni/odpoledni nebo 12ky, mladsi musi fungovat doma sam uz nekolik let. Musi se ohlasit kdyz dorazi ze skoly, to ho rovnou zaukoluju nejakou praci. Na lednici ma rozpis krouzku na kazdy den krome patku aby nezapomnel kdy a kam ma odejit. Navic skoro obden je u nas nejaky kamarad. Driv se postaral a dohledl starsi syn, ale ten uz se doma temer nevyskytuje, jsou od sebe o 6 let, jsou kazdy uplne jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí