Necháváte dítě "pohrát" si s prsem při kojení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
877
18.4.17 19:12
@ProfZav píše:
Ne, syn se jen kojil, prsa podle me nejsou na hraní. Pripada mi to az ujety, ale samozrejme proti gustu… kdyz to vyhovuje matce i dítěti, je to jejich věc.

Souhlasim, taky se mi to dost prici, kor u vetsich deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
18.4.17 19:12
@Anturie píše:
Proč reaguješ na mnou psanou zprávu ne pro tebe? :roll:

Aha, to se ve veřejné diskusi na internetu asi nesmí. ;)

• Citovat
  • Upravit
4992
18.4.17 19:17
@LuckaHor píše:
@Anturie Omluvila jsem se, ale přemlouvat tě nebudu… dál se samozřejmě diskuse účastnit nemusíš…

Děkuji, já se také omlouvám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
18.4.17 19:19

Nechavam…a manzel miva „zavistive“ poznamky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
18.4.17 19:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
18.4.17 19:26
@Cocka nasladko píše:
Aha, to se ve veřejné diskusi na internetu asi nesmí. ;)

Jistě že se smí, jen mi trochu vadí, že mi odpovídá, komu jsem nepsala, to je celé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
18.4.17 20:29

Ano nechávám :) malý měl 10 měsíců..do cca 8-mi se mi kojil úplně bezvadně a pak zlom a začal mě po prsu poplácávat u kojení nebo hledal druhou bradavku a tahal..Tahání jsem zarazila, ale sem tam mě plácne nebo se točí do roztodivných pozic :D jednou mi usnul na prsu úplně jako malé štěňátko :D U nás to většinou dělá, když nemá hlad, ale jen žízeň..pokud kojím v noci, tak papá hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
18.4.17 20:35

Nemel by si hrat s prsy spis jen tatinek? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
18.4.17 20:39

@Barbora1993 Bude to znít možná neuvěřitelně, ale malý je schopný při kojení ležet zády na mém břichu :D A to nemám půlmetrová vytahaná prsa… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
18.4.17 21:06

15 měsíců, nikdy si s prsem nehrál, leda občas kousnul (přes klobouček to nebolelo mooc). Když byl mladší, tak škubal vlasy, to bylo extra nepříjemné, musela jsem jít na krátko, od té doby naštěstí nic, vlasy pomalu dorůstají. Jinak je pěkné ho kojit, už takové větší batole a pěkně si to na polštáři pode mnou hajne a papá. Někdy u toho usne. Jsem zvědava jak dlouho nás to bude bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
18.4.17 21:08

@LuckaHor taky tak :D nebo se mi obtočí kolem hlavy tělem a pije :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
18.4.17 21:47

Tak pokud to tak nedělá 10 minut, ale v řádech sekund, to mi nevadilo. Kdyby si 10 minut hrál a pak 2 minuty pil, to se mi zdá na 14 měsíční dítě dost. Ale to je každýho věc. Mě kojení bavilo, naplňovalo, ale byla jsem ráda, že kolem 18 měsíce děcka už nechtěly.
V noci taky holky z jednoho pily a druhé mačkaly a mě pak mlíko telko z obou :zed: Ale to bych jako hraní nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
19.4.17 12:17

@Barbora1993 :D jj, nám se často stává, že si na mě lehne a u kojení usne. Když mu rostly zuby, tak jsem ho takhle uspávala, spal na mně a pak jsem jej opatrně položila na postel. Je to sranda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
19.4.17 12:19

@Aries6 Jasně, to by mi taky vadilo. Pije a chvilku si hraje, pak zase pije a u toho žmoulá bradavku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí